24小時開工,從頭到腳舔遍你全身,環保口爆,24味服務,長俐可舔到自己的鼻尖。夜班一枝花。

名稱: 伊麗莎
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/B31521-佐敦-兼職女郎-伊麗莎.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

佐敦區出名多囡囡,花多眼亂,隨時走漏眼,剛啱洗樓就比我撞到伊麗莎剛上班,伊麗莎相頭合晒我眼緣,唔入閘都對唔住自己細佬。上房見伊麗莎真人好靚女,面尖尖眼大大,身材好fit好正,有波有籮,腰幼加白滑長腿,完全係我心中女神形象。36D巨乳又圓又大,波推好有壓迫感,嗰招水中簫,高級技術,口技一流,好彩佢見好即收,全身洗乾淨抹乾身舒服上床,跟手漫遊到我典床典蓆,上套吸啜進攻细佬,舒服到我打冷震,到咁上下先來女上肉體完全緊貼,鮑魚窄窄,佢更索性快放策騎兼瞇眼輕輕呻吟,兩人身軀嘅猛烈撞擊,佢隨即興奮得放聲淫叫,銷魂到透晒入人心,轉番男上,雙手搓波,每屌一吓佢就叫一聲,一路加速連插,收晒陰肌都比我衝開個窄西,流到成床都係西水,最後當然係拉住雙腳去床邊玩推車,半空吊住屌,真係好好feel,野野屌到籮友肉狂震,啪啪聲嚮遍房間,最後衝刺狂插爆漿,乜精都比晒佢。伊麗莎服務非常認真細心,服務仲好過東莞班莞式女女,全情投入,有咁淫蕩嘅對手真過隱!
身材好fit
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 愛江湖 ##1 的帖子" |. T  T. T  M- }
2 H" ]4 B" u( G+ K/ u! j+ v
thx for sharing

淫蕩靚女

多謝師兄分享