[混血] Cc 美人魚 超模 極品中的戰鬥機 11分服務太太太正

名稱: Cc 美人魚超模
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/B32362-尖沙咀-美少女-Cc 美人魚超模.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

"Cc 美人魚 超模 正到爆WOW
170cm,大長腿,E導彈波,重手好抓。
女女樣貌:10分
身材:10分
服務:11分服務太太太正
確實係女神級,集混血超模靚女同AV女優身材與一身。服務係iso水準。
大車,69,口爆,波推,水中簫,前後服侍衝涼,甚至我射完,女女都唔捨得放過我最後一滴精華。
癡女Feel,拍AV都無咁過癮。
無敵電眼,鼻子挺,笑容甜美,典型歐美陽光少女笑容,陽光開朗。
女女應該有做開運動,走肥,Shape 像雕塑一樣完美。
E大波,小弟一直手抓唔曬,蜜桃pat pat
狗仔啪啪啪,望著女女蜂腰翹臀,好過癮。
側面對鏡,視覺效果超級正,好有互動的感覺,女女反應非常淫蕩。
小弟雙手hold 住pat pat ,女女話自己就要高潮,主動要我抓波去啪啪啪。
然後叫我去親吻她,她說好有感覺。
女女眼神好銷魂,讓我差點淪陷。
做完女女好細心服侍我衝涼,又好溫柔幫我穿衣,穿鞋。
真係帝王享受。
巨無霸真係高大版星巴克。
女女天然體香,小弟回味無窮
一定要翻食。
"
更多圖片 小圖 大圖
組圖打開中,請稍候......
多謝師兄分享
回覆 讚好 不讚 使用道具

好靚女

好靚女

多謝師兄分享

looks nice!魅力

多謝你嘅藝術插圖分享,睇相片係幾正嘅!

好吸引好性感