[囡囡推介] 樣靚身材正,白滑巨乳蘇州小情人後生廿幾歲,39F白滑堅挺天然竹筍巨波,揼骨技術精湛力水夠、穴位準,又夠細心骨精不可走寶 ,值得長期食用

名稱: 白滑巨乳蘇州小情人
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/B28579-深水埗-樓上骨-白滑巨乳蘇州小情人.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

今日走去黃金商場整部電腦, 順便check下4台, 見到白滑巨乳蘇州小情人, 蘇杭一向靚女多, 決定試試.

約好一個鐘頭後, 到左樓下, 條樓梯真係好似廣告話咁光光猛猛, 四圍唔覺有人望就一個箭步…

囡囡開門後, 發現妹妹生得好可愛, 胸前兩大肉球比例剛剛好, 又著左黑絲, 全副戰鬥格, 二話不說入閘.  之後發覺房間出奇地干淨, 然後, 嘩!原來真係自已有洗衣機, 果然夠哂衛生!妹妹態度超級好, 問我要唔要按摩, 我心諗先砌為敬, 之後再算.  調情感覺真係好女朋友feel, 進入小洞後更令我一發不可收拾, 子子孫孫蜂擁而出向美女致敬!腳仔軟軟走去清洗, 之後返去享受番個第一part!先踩背就已經感覺妹妹有功架, 野野到位攪到我劏豬咁叫!由腳鬆到patpat, 再背肩肌肉相連一體化咁鬆, 感覺真係前所未有!唔經唔覺夠鐘, 但我叫妹妹dup多一粒, 囡囡亦非常配合, 由頭至腳再幫我鬆多次, 中途舒服到瞓著左!醒返時妹妹已經幫我準備好衣服鞋襪, 我著好衫就馬上俾家用, 再加貼士, 妹妹欣然笑納… 😆
索爆小情人

多謝師兄分享!
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享
回復 p.k.99 ##7 的帖子

果然同廣告一樣:態度更勝女朋友!
回復 83lawlaw ##8 的帖子

如果你問我下次會唔會回頭 ,答案好肯定就係:yes yes yes!
多謝師兄分享
回復 mamanlok ##10 的帖子

粉紅靚鮑,夠窄好插
回復 2qhappy ##11 的帖子

淫賤含撚姣樣,骨功床技皆出色
多謝分享
多謝推介
mymymy60 發表於 2020-7-10 13:18
有樣有身材, 0靚妹仔, 夠嫩口新鮮

服務一流

白白滑滑軟綿綿攬住屌好舒服😍
2qhappy 發表於 2020-7-11 00:32
白白滑滑軟綿綿攬住屌好舒服😍

響骨立立聲,爽呀!
2qhappy 發表於 2020-7-11 00:32
響骨立立聲,爽呀!

工作室裝修五星級,睇得出亞妹幹淨企理,用心經營!
zyxeee 發表於 2020-7-11 00:35
工作室裝修五星級,睇得出亞妹幹淨企理,用心經營!

白嫩大美人

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-20 00:57