[賽後報告] 豐滿淫蕩後生女蜜桃電臀馬力十足呻吟叫床聲不斷

名稱: UBl後生女
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/A27607-深水埗-一樓一-UBl後生女.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

非常清純可愛後生女,女朋友的感覺十足,胸部堅挺飽滿,屁股圓潤結實,雪梨肉咁白,剝殼雞蛋咁滑,一於去搵佢試試一開,嘩!今次真係唔吊佢都唔得! 佢真係模特身型, 明星氣質,著住泳裝三點式, 中跟鞋, 眼神嬌艷仲帶點淫蕩, 46吋美腿真係引死人,超正嘅青春美少女"完美嘅臉蛋"完美嘅身材"玲瓏浮凸"雪白嘅膚色晶瑩剔透"纖美嘅少女身材散發岀陣陣迷人嘅氣息"仲鬼咁心急,拿拿臨幫我寬衣解帶,侍浴細心,前後上下洗得細心,波推夾腸水中簫,再用鮑魚磨屎忽,夾住大脾黎磨一輪,最後跪低幫我水中簫,係沖涼房都玩左好耐,爽到震。舒服到呢,差啲比佢水中吹爆,抹身上番床,瞓落床享受佢服務,條脷不停挑撥敏感點"夠姣夠蕩"前奏好夠投入"搞到我好有feel"撩到硬曬汰"奶袋袋啜蛋蛋"佢吹簫好鬼舒服,我見佢吹笛嗰陣啲表情咁淫,最具殺傷力,含到好深,簫技達AAA級,添加有眼神交流,成個奏樂大師咁吹得津津有味,隨之按住後生女瘋狂勁玩,上下其手,邊吮吸提子邊搗佢粒豆豆,爽到佢低吟高叫轉身反攻!騎功了得,配合呼吸聲有節奏地騎我,佢條腰扭力又夠,天然水大量供應,暖笠笠又濕潤嘅感覺,後生女拗腰夾腳縮陰呢D真反應呃唔到人,仲話好易高潮,高潮時high過頭會少少頭暈,最後梗係喺床上反轉囡囡來個後插,大力爆到佢水花四濺,一床都係西水,滴到我春袋都濕埋,一路揸波一路進出,,做嘢好投入, 夠互動,  又車又摷無時停, 捉住佢對腳大字型打開,望住佢咁正既BODY 大舉狂插,到咁上下,feel到差唔多,我再快抽一輪即火山爆發! E5F22B0F-455A-4FC2-8BB0-6D7097D6EBDE.jpeg 22338744-6170-451E-9682-1C754ABBEF6E.jpeg
多謝CHING分享
回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝師兄分享!

多謝師兄分享

多謝師兄分享

可愛後生女

多謝你嘅藝術插圖分享,睇相片係幾正嘅!

多謝師兄分享

多謝師兄分享

多謝師兄分享