[泰國] 初下海5"7小天使 19yrs old 嫩口CiCi 35C天然大波大車 推油口爆800

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

Ci Ci

入房見人, 佢對眼咁大既, 眼仔綠綠, 好鬼靚女, 19 years old, 加多幾分意淫, 真係好吸引, 除衫洗白白, 佢身材好好 5'7左右, 35C天然好波, 吾肥, 葫蘆身形, 加上個圓圓既pat pat, 真係正!!

沖涼仔細, 大家浸响浴缸亙磨, 女女大奶同我body massage, 好似女友咁細心, 佢兩粒lin lin, 一店就飛釘, 之後自動波水消, 好落力既服務!

抹好身出去上正場慢慢嘆! 推油燃雀R荔枝, 我摷吓佢隻鮑魚仔, 真係唔野少, 好濕好暖, 店下佢個唇, 佢仲叫埋出黎! 到佢慢慢由頸開始奶落去, 深喉既環保吹, 好撚正, 真係硬到想爆!!

佢見我唔係幾頂得順, 就食下蛋蛋比我回下氣, 奶埋袋底, 吹都兩咀就上套, 我先自己上, 男上一黎就插到入一入, 佢仲要叫得好淫, 大家feel到抱住車, 仲伸脷大車上高速! 玩推車, 女女叫床聲愈來愈大聲, 我就推到啪啪聲 !!! 狂插之下卒之 口爆出野!! 爽!!! 沖身個陣仲玩下波, 雖然做完, 佢都無黑我面, 仲笑面迎人, 好好家教, 真係抵讚~! 最後Ci Ci幫我著返衫, 比低家用同小小tips佢, 佢就送我出門口喇!

好冧嘅一Q, 當然啦! 女女咁索, 而且招呼又好, 咪以為靚女就冇服務, 玩得口爆, Ci Ci就係例外, 今期超班馬, 800已經好過好多1000嘅女女, 我一定返食
更多圖片 小圖 大圖
組圖打開中,請稍候......
正到不得了~!
多謝師兄分享
Thai girl is great
多謝你嘅藝術插圖分享,睇相片係幾正嘅!
流晒口水
多謝師兄分享

好吸引好性感
she is good

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 07:09