大波煎腸,吹奏一曲水中簫,簫聲雪雪聲,非常悅耳,黎到細佬位就梗係成支含住黎吹啦,快慢節奏掌握得好好

名稱: 小仙女
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/B29497-太子-兼職女郎-小仙女.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

連續打咗兩日邊爐,心火上晒,一定要搵條女下吓火至得,太子區咁多囡囡,始終都係小仙女合眼緣,一開門;小仙女丁字腳挺晒胸收晒腰,笑容滿面,妖味姣味出晒呢,一對又白又滑又大波,睇波型最少有36D,絕對係我柸茶,小仙女主動同我脫得光光,搓兩吓波就去洗鳩,搽D沐浴露後就前後波推,大波煎腸,吹奏一曲水中簫,簫聲雪雪聲,非常悅耳,黎到細佬位就梗係成支含住黎吹啦,快慢節奏掌握得好好,爽到我喺爆與未爆之間來來回回,激到好似坐緊過山車咁,首先女上騎得疾風有勁,如韋達上身,有速度有力度,爽到男女都呻吟出聲,繼而玩男上女下,一隊插到盡,屌到小仙女七情上面,咬牙切齒,西水狂流,成床都係佢D水,最後梗係玩推車仔,經我狂轟猛炸十分鐘,老二俾佢妹妹强烈吸啜,勁有壓迫感覺,瘋狂抽插美穴,囡囡叫晒床,條腰係咁扭動,頂唔撚順啦,插多百幾吓,成身出汗至派彩射爆囡囡。唔單止細佬開心,我更relaxed,應該好快再食。
有特別服務
回覆 讚好 不讚 使用道具

妖味姣味

多謝師兄分享