好主動擒上我個身到,先狂車我一輪,細佬越扯越硬,再同我全身奶錫

名稱: 小B
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/B32617-佐敦-兼職女郎-小B.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

平時都有上開4台睇報告,見佐敦區行情唔錯,似乎有D景,咁啱去開附近,咪上去洗吓樓,睇吓有乜鳩運先,眼前一亮,長髮而多麼有氣質嘅小B ,性感figure,人靚聲甜,十足星味,身材性感,有波有籮,小B 主動同我脫得光光,搓兩吓波就去洗鳩,搽D沐浴露後就前後波推,大波煎腸,吹奏一曲水中簫,簫聲雪雪聲,非常悅耳,番上床,細佬越來越有反應,小B 好主動擒上我個身到,先狂車我一輪,細佬越扯越硬,再同我全身奶錫,係咁奶我乳頭,摩打脷錫暈全身,慢慢由外淫到內,真係一個難得嘅多水姣西,環保含住碌野直吹橫啜,最正係眼神交流落深喉,口技超級一流無敵,搞到我好有感覺,好能舒服。叫停立即幫我帶套,跟手就由我進攻,玉洞狹窄,西水不斷流出,感覺良好,攻到佢大叫救命,到差唔多啦,女上佢對36D大波係我面前左浪右浪,條腰扭到七彩,表現出靈巧嘅床上技術,感染我激起內心嘅慾望,最後階段換個怒火推車,狂抽後推,唔理咁多啦,腦海一片空白,一唔忍住一路向前衝,屌多幾百激,真係頂唔撚順,鳩吐白泡爆射收皮。小B 咁靚女又咁好服務,又唔催鐘,真係難得一遇,返食名單梗要預埋佢啦。
十項全能
回覆 讚好 不讚 使用道具

身材性感

多謝師兄分享