[華南地區] 玩咸記,見囡疴尿,又惗閨忠濑黄金液

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

IMG_20200104_123226.jpg 係咸記得如对面生果檔執件去廣東道炮房,上到房,女人俾人屌都係要咁坐厕放黄金液 ,睇囡尿尿 IMG_20200709_052826.jpg 死能都扯到慶合合要開飯了,埋床,囡床边幫我笠左膠,半卧床边,我分開佢雙肉腿, 佢隻西D毛髮濃密而黝黑 IMG_20200710_002606.jpg , 伸手擘開她兩片陰唇用咀吸, 濑到濡濕,再损一下陰唇就俾囡催促要屌. 我用條硬得直豎,大龜頭亢奮到青筋怒脹, 瞄準她多毛又生仔閪一挺一UN, 吱一聲全入 她濕沼的閪窿… 她微叫聲聲呻呤扮叫床,
我更興奮, 拉出再挺成條入晒去! 正! 算幾緊窄, 我手楂 搓波, 又吸啜乳頭 IMG_20200710_002726.jpg , 一路屌, 百五文做人生一大快事! 我抽出抽入, un 上un 落, 佢係咁放聲聲叫床,伏身, 用腰力向上全挺UN,頂子宮口, 囡又全力咁前後磨, 唔夠分零鐘,囡扮高潮, 雙眼翻白, IMG_20200710_002502.jpg 我伏身交颈嘶磨, 而D米青子孫開始唔生性… 黎喇,顶實閪芯 射晒入鸠笠, 碌能chok完,揽實一陣才抽出條鸠缩陽具,
囡拿拿聲纸巾除套,入厕洗鸠沖身著衫走人,
又憶潤忠.濑黄金液, IMG_20200628_070339.jpg 中出射子宫 IMG_20200628_065425.jpg ,睇鸠汁米青閪窿湧出 IMG_20181206_060844.jpg 一'危險村何日可再來

七爺出品,必屬佳片一!
我愛朱纷申 發表於 2020-7-11 05:15
係咸記得如对面生果檔執件去廣東道炮房,上到房,女人俾人屌都係要咁坐厕放黄金液 ,睇囡尿尿死能都扯到慶 ...

周七七既下場?🤣🤣
sexhunter777 發表於 2020-7-13 14:31
周七七既下場?🤣🤣

唉,人生何慘,所以要理财有道,所以七爺除月收退休金,慳的屌百五企企,亦投資有道

七爺剛放了賺左8800的股票
大爺有錢租酒店同理财顧問屌閪
七爺唔使住公屋.有層交差餉1899:唔使交地租港岛樓 IMG_20200714_030950.jpg
我愛朱纷申 發表於 2020-7-14 03:19
唉,人生何慘,所以要理财有道,所以七爺除月收退休金,慳的屌百五企企,亦投資有道

七爺剛放了賺左880 ...

七爺確係醒!
香港有樓就係有錢人
七爺好嘢
grass2 發表於 2020-7-16 00:29
香港有樓就係有錢人

初初都好辛苦,得两皮人工,供萬幾,有5730
H PS,都要攞dsoa先掂

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-20 02:17