浴室玩水戰,搓洗到激情澎湃,玩夾腸又波推前後,跪低激情水中蕭

簽到
名稱: 小B
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/B32617-佐敦-兼職女郎-小B.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

佐敦區搵食,一路洗樓一路記低心頭好房號,上埋四台對埋囡囡樣,加埋我的最愛清單,姣妹小B,鵝蛋面型勁靚,對大波夠正,精靈而水汪汪嘅眼晴,加上好好笑容,薄薄誘惑紅唇,梗係入閘啦!實話實說,小B對D級奶好正,亦唔執輸抽水,手感軟滑又彈手,浴室玩水戰,搓洗到激情澎湃,玩夾腸又波推前後,跪低激情水中蕭,一口擔住我碌鳩,將肉腸據為己有,爽到我差D爆漿。叫停上床回氣,跟手做口舌服務,姑娘玩得夠晒癲,令我興奮入肉,尤其環保吹,實在太好功夫,橫簫直笛深喉,吹到我舒服,吹出咗動聽樂章,眼神帶點淫望住我,正到痹囉,拿拿臨正面大力衝擊百幾野,爽到淫聲連天,再來轉女上,十指揸波係咁搖,仲識打圈磨我,自然要向上隊番幾吓,屌到佢西水猛流,最尾玩推車仔,囡囡豐滿靚籮好有彈性,配合我嘅推送抽插,仲有收音飢,真係欲死欲仙,高潮一浪接一浪,有咁嘅對手,爆得令舍爽!絕對係睇得又砌得嘅床上恩物,完事後放低家用腳軟軟落樓。
回覆 讚好 不讚 使用道具

大波夠正

多謝師兄分享

巨乳莞式十項全能