慢慢由外淫到內,真係一個難得嘅多水姣西,環保含住碌野直吹橫啜,最正係眼神交流落深喉,口技超級一流無敵

名稱: 小B
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/B32617-佐敦-兼職女郎-小B.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

假期前夕,一於搵個囡囡發炮慶祝吓,佐敦小B招呼好,態度佳,偷跳梗要搵佢啦,眼前一亮,長髮而多麼有氣質嘅小B,性感figure,人靚聲甜,十足星味,身材性感,有波有籮,仔細幫我沖乾淨,就同我玩波推、水簫,我衰衰咁問佢頭先食唔飽嗎?佢居然回我一句,都係你啦,條腸咁好食,忍唔住口。真係開心,沖涼大家已經玩得情緒高漲。到床上攬實佢邊打車輪邊撩西,hold住對大波,對奶緊貼我隻大脾來掃,摩打脷錫暈全身,慢慢由外淫到內,真係一個難得嘅多水姣西,環保含住碌野直吹橫啜,最正係眼神交流落深喉,口技超級一流無敵,搞到我好有感覺,好能舒服。到咁上下先來自動波女上,佢好投入,騎住我嚟自摸,唔知以為自己拍緊四仔,隻蟹有股吸力,一吓吓夾我條鳩,我唔可以就咁比佢坐爆,轉下個姿勢,傳教士式屌小B,近距離面對面,真係好有同女朋友開波嘅感覺,今日狀態唔錯,洞中操槍,鮑上磨劍,推到水聲彭彭,勁好玩,拉屎反轉囡囡,對正豐滿又圓滑嘅籮友,成條鳩隊到盡,抽出再大大力逼入去,啪啪啪,一路拍打一路插,瘋狂抽插百幾二百吓,一個不留神就精關一鬆,億萬子孫狂射,爽到腳仔軟。沖埋個事後靚涼,攬住小B食埋支煙,見出面有師兄等緊,費事阻囡囡做生意,即刻比錢加貼士閃人。同小B做愛真係好滿意,事後浴做足,有講有笑,服務態度好好,臨走仲好熱情,值得返食。
Thx for sharing
回覆 讚好 不讚 使用道具

有波有籮

好似幾正

多謝師兄分享