[泰國] 初報到5"8英泰混血兒 Amour 性感尤物 36D靑筋巨乳 舌吻 口爆 800

名稱: TR Amour
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/B27410-尖沙咀-美少女-TR Amour.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

囡囡 : Amour (英泰混血兒)

樣貌:大大電眼, 樣子性感, 風情萬種, 長頭髪好sexy, 玩得之人, 大食格, 極品戰神 !

身材:5'8高, 白滑皮膚, 36D靑筋巨乳, 吾肥, 肥美鮮鮑, 大pat好砌 !

服務:前後侍浴, BM, 水簫, 大包米夾腸, 推油按摩卒雀仔, AV式環保吹, 有大車牌, 口爆!

態度 : 任渣任插唔黑面, 好好笑容, 好好服務

入房囡囡讓我嘗盡萬般溫柔,Amour用心投入夠激情,女女係英泰混血兒好靚女,我hold波黎佢搓鳩,36D靑筋巨乳好彈手,5"8玲瓏浮突好身才,搞到欲火焚身,興奮到互除衫褲就一齊沖涼,細心幫我前後上下沖洗,BM擦身,大波fing fing,好銷魂,大波滑上滑下,痕到我細佬頂天立地,跟住大波夾腸,好正!我插插插,爽到差D出事。

到床上享受推油按摩卒雀仔,之後攬實佢邊打車輪邊撩西,hold住對大波,啜埋lin頭,爽到佢淫聲出曬,Amour 粘埋我身上從上瀨啜到下,含住小弟弟有吞有吐,我欲火攻心,AV式環保吹簫有一手,泰妹口技就係正!

Amour 爽快將碌嘢吞曬入去,橫笛直簫,深深淺淺,吹到雪雪聲,好舒服,吹到小弟弟青筋暴怒硬到嘭嘭聲,爽到我忍唔住上套埋牙狂砌,正!妹妹窄窄哋好多水,肥美鮮鮑!細佬出入順暢,脷叠脷大車,吊到佢呱呱大叫,真係一個難得淫西,咬唇爪枕,肉緊嘅表情風騷入骨,換女上,再男上,後邊推車,玩狗仔,囡囡好好配合,最後玩埋口爆發射 ! 正呀!!!

少有英泰混血兒,5"8性感尤物,36D靑筋巨乳,巨乳戰神,玩埋口爆,真系無失望!食大波,食服務,食相頭,Amour今期首選,800抵食!
更多圖片 小圖 大圖
組圖打開中,請稍候......
正到冇朋友
流晒口水
多謝師兄分享
多謝你嘅藝術插圖分享,睇相片係幾正嘅!
囡囡好正呀
極品戰神
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享
一定好砌
回復 bankbank ##1 的帖子

Thanks, nice.
好吸引好性感

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-18 09:41