Fabulous SPA 幼幼小葉,幼女FEEL 正到爆

簽到
名稱: Fabulous SPA
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A53803-尖沙咀-水療SPA-Fabulous SPA.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

上個星期五突然心引起,會搞搞震。
見到法比小葉番左來,就同agent 約好時間,去同小葉玩。
早左少少去到,上手師兄未完,等左一陣就入房,幾個月無見,小葉一樣咁正。
完全幼幼身材,個樣又成個初中生咁,鐘意幼幼嘅一定喜歡。

沖涼時,一路沖,一路挑逗小葉,問佢想唔想要,條死囡包居然話認得我,仲話好想要,聽到我扯行哂。
一沖完就SKIP 過PART 1 ,上床立即幫我奶全身,奶到咁上下,再吹,吹左成5分鐘,我頂唔順叫佢停先停。

上套男上,一入到去,窄到你呢,仲Feel 佢會收宿,一路屌,一路車。
換女上位,騎到我爆。

做完仲有時間,攪住吹水吹到夠鐘走人。
下次要再番食

P.S. 唔岩胸奴人
好似幾好喎,thanks for sharing
thanks for your sharing!
好似唔錯咁 多謝師兄分享
多謝師兄分享
試過香香同Tina,唔錯!
回復 cycadam ##1 的帖子

how much ar. thx
謝謝師兄分享,快靓正!

即係變左快餐
埋單要千幾蚊?
thanks for your sharing!

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-20 07:12