籮友又大又圓又有彈力,推到啪啪聲,囡囡比我屌到狂叫春,西水越流越多

名稱: 住家菜中韓混血
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/B29917-太子-兼職女郎-住家菜中韓混血.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

太子區係著名紅燈區,大家洗樓等囡時留低嘅腳毛,真係多過條女D西毛,見住家菜中韓混血樣幼又有氣質,絕對係可做愛之材,細佬當堂硬撚晒,囡囡服務真係好撚正,人靚聲甜,身材性感,有波有籮,皮膚白滑,索到啪啪聲,好有明星相,揸落囡囡對36D大波波,好大好軟熟,正到無輪,住家菜中韓混血沖涼會問我水溫岩唔岩,好細心,之後佢用對車頭大燈磨我全身,磨前磨後,再用鮑魚磨屎忽,夾住大脾黎磨一輪,最後跪低幫我水中簫,係沖涼房都玩左好耐,爽到震。訓落床,囡囡騎在我身上立即奶全身,耳邊呻吟吹氣,漫遊有感覺而唔會太過機械化,之後當然要執番劑,佢慢慢錫完上下身後,繼續重點吹蕭,好好享受佢嘅蕭技,住家菜中韓混血吹技屬高級組,雪雪聲好到位,有心有感情,知佢其實都係淫蕩形,撻着咗就要救火,吹到我咁硬都係想食餐飽嘅。唔理咁多,即刻笠袋,轉女上,十指揸波係咁搖,仲識打圈磨我,自然要向上隊番幾吓,屌到佢西水猛流,轉招在洞口操槍,再在鮑魚上磨棍,磨推到水聲吱吱響,屌得好玩又興奮,仲有捉實住家菜中韓混血條幼腰狂推,籮友又大又圓又有彈力,推到啪啪聲,囡囡比我屌到狂叫春,西水越流越多,床單都濕撚埋,插足十幾分鐘,過足晒癮,深呼吸咬緊牙根,大大力爆晒米青,好有女朋友感覺,事後仲有細心待浴,服務真係唔錯,仲幫手著衫,放低家用抱抱才走人。屌得咁撚過癮,住家菜中韓混血梗係會係下次返桌目標啦。
可做愛之材
回覆 讚好 不讚 使用道具

有波有籮

多謝師兄分享