[三角關係] 俾你,個結局你會點揀?刺激快感還是美滿生活?

選項一︰刺激快感

好處︰最少,可以多D活動可以見到個女仔,當然會安排D過夜既活動例如打通宵牌,又或者佢地兩個去旅行,之後就可以趁個女仔訓左玩佢對腳。
壞處︰歲月催人,對腳都會愎慢慢變老...

選項二︰美滿生活

好處︰依家個未婚妻好好,之後既生活會無憂。
壞處︰唔會俾果個男仔打通宵牌,更加無可能由佢地兩個去旅行,所以玩腳既機會可能係接近零。

背景
十幾年前仲係中學個陣,我地成班中學同學去左度假屋玩,而我個死黨就趁個女仔飲醉到不省人事個陣就摸暈佢全身,最後仲射左落佢到。幾年後,我地一齊去旅行,俾我見到個男仔係到玩個女仔對腳,即係吸吮同含住佢D腳趾,最後仲射左落個女仔隻腳到,之後去個女仔屋企打通宵牌之後訓個陣又見到佢係到甘樣玩個女仔對腳。

當然,出於好奇,我都試過一次趁個死黨玩完訓左之後再去玩個女仔隻腳,當然淨係吮同含個隻無俾個死黨岩岩打完飛機射落去個隻腳啦。

之後有一次成班中學同學一齊去泰國旅行,俾佢發現左我見到佢甘玩,所以就求我唔好講,仲叫我埋我一齊,當然為左唔好令到個frd甘老尷,就同佢一左甘玩左一次,一人一隻腳甘玩,最後仲射埋落去個女仔隻腳到。

另外,個frd有send到幾張相問我身為普通人係咪無感覺,因為佢覺得有d high,甘我相信佢係有戀腳癖,但係佢又話真係最左呢個女仔,佢無睇岩過任何其他一對腳...
所以我想問下有無人可以話俾我聽我呢個女仔frd對腳有咩甘吸引given我自己對腳係無癖好
單選投票, 共有 24 人參與投票
您所在的用戶組沒有投票權限

你平時作文應該都唔合格 詞不達意
回覆 使用道具

小崗 發表於 2020-7-21 13:58
你平時作文應該都唔合格 詞不達意

係架,中文差,因為平時用英文多
回覆 使用道具

回復 zitorster ##1 的帖子

一般來講掃多d樓,樣靚腳正雖然少但應該都搵到,比錢想點玩都得,除非你想追求可能被發現的快感。

比錢可以解決到的樂趣,點解要用未來幸福來換?

反而我想知被玩腳個女仔一d感覺都冇架咩?聽你講唔似只玩了一兩次?
回覆 使用道具

zitorster 發表於 2020-7-21 14:50
係架,中文差,因為平時用英文多

用英文多等於叻 d 咩?
不如用英文寫睇下有幾好?
回覆 使用道具

真係唔明個 post 想點
回覆 使用道具

詞不達意
回覆 使用道具

我都唔知樓主想表達乜嘢?
回覆 使用道具

Totally not able to understand what you want to ask from us?
回覆 使用道具

精神病
回覆 使用道具

回復 zitorster ##1 的帖子

美滿生活 is the life of love chasing for
回覆 使用道具

要美滿生活,間唔中刺激,兩者無衝突,即係要食正餐,但間唔中可以食甜品,雖然邪惡但係並無不可,最重要唔好影響正餐同節制,明嘅就會明,題目有問題,唔需要非黑即白,水清無魚!
回覆 使用道具

我冇戀腳習慣,完全唔明。
回覆 使用道具

0分,用英文重作
回覆 使用道具

Sorry!睇唔明?
回覆 使用道具

完全唔明你想講咩
回覆 使用道具

zitorster 發表於 2020-7-21 13:41
選項一︰刺激快感

好處︰最少,可以多D活動可以見到個女仔,當然會安排D過夜既活動例如打通宵牌,又或者佢 ...

Yeah, maybe ask in English
回覆 使用道具

你可以等你條女訓左玩佢對腳!
還可以玩一世!
回覆 使用道具

表達能力真係麻麻,
各人有各人所好,總之唔影響人,我話之佢吞自己d精!
回覆 使用道具

我都想學下野, 唔該你用英文打多次出黎, 好想知呢篇野用英文係點寫.

投咗票以示支持
回覆 使用道具