樣貌甜美可愛中帶點銷魂,火辣性感誘人,波濤洶湧無比吸引,全身白雪雪嘅皮膚,成個女朋友咁,侍浴細心

名稱: 伊麗莎
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/B31521-佐敦-兼職女郎-伊麗莎.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

今日出咗糧,啱啱放工,有錢思淫慾,一於搵個靚囡開心下,聽巴打話伊麗莎招呼好好,態度又佳,似乎要搵佢執番劑至得啦,伊麗莎擁有36D大導彈,樣貌甜美可愛中帶點銷魂,火辣性感誘人,波濤洶湧無比吸引,全身白雪雪嘅皮膚,成個女朋友咁,侍浴細心,前後上下洗得有心機,波推夾腸擦背樣樣正,先黎水簫,真係體貼入微,好舒服,細佬扯到爆,由頭錫到落細佬度,手口並用進行挑逗,睇落好似係佢錫住我件架生,但係囡囡愈來愈落力,含吹奶啜磨擰揈齊齊有,吹到碌嘢硬到不能再硬。首先傳教士式屌伊麗莎,近距離面對面,真係好有同女朋友開波嘅感覺,今日狀態唔錯,洞中操槍,鮑上磨劍,推到水聲彭彭,勁好玩,到中段來個女上,激烈扭動腰部,瘋狂猛騎,小穴好濕好暖,緊窄程度;真係非筆墨所能形容,最後狗仔式狂推,搓住對大波波,好有AV片feel,插到啪啪啪,囡囡叫床叫到聲都沙埋,真係淫蕩,睇住自己碌野出出入入,瘋狂推到爆精為止,在床休息一會,先做埋事後浴,最後囡囡表示被我征服,我地雙雙興奮到爆燈,同步到達高潮,超級女朋友感覺,正到爆啊,難得囡囡好肯配合又好玩,真係抵我喜歡佢。
招呼好好
回覆 讚好 不讚 使用道具

火辣性感

多謝師兄分享