M字腳在佢妹妹門口掃幾吓,濕晒西至成支棍插入,爽到佢都叫埋出來

名稱: 芭蕾女神
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/B30662-太子-兼職女郎-芭蕾女神.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

所謂近水樓台先得雨,我係做開安裝寬頻嘅師傅仔,好多時都會去太子區開工,有時都會上到啲囡囡嘅場裝wifi,睇見囡囡著得咁少衫行來行去,血氣方剛嘅我,真係佛都有心,今次終於搵咗心儀嘅芭蕾女神一洩心頭慾火。上到房,見到我嘅女神,樣貌同身材都keep住托弗,對眼電力十足,36D白淨靚真波夠突出,23吋幼腰,白滑長腿夠吸引,入房後,芭蕾女神一邊傾一邊除衫,我手多多喺佢身上抽水,主動除衫服侍浴,濕身後幫我搽沐浴露,洗到一乾二淨上床,返上床,我瞓底,佢坐我身邊,望住我好似同我講,好戲在後頭,佢條脷真係利害,成條蛇咁游走我全身,咀仔啜我兩粒乳頭,隻手R住我袋袋,D快感一浪接一浪,我都不甘示弱,你來我往,揸波捽乳頭,摸吓佢隻蟹,嘩!濕晒,佢堅多水,哩個時喉佢己揸住我條鳩,奶完就全條含晒,深喉再深喉,哩D先至係吹簫,好功夫,自問小D定力都己攑白旗投降。帶套入正場,男上,推開芭蕾女神雙腳,M字腳在佢妹妹門口掃幾吓,濕晒西至成支棍插入,爽到佢都叫埋出來,即時吸住啖氣向前插,插到囡囡西水吱吱聲,攬到我實一實,直情唔比我抽條野離開,真係正到暈,之後帶套女上騎,騎術上乘,佢捉住我隻手,係咁騎,騎得有節奏,最後直路換個怒火推車,狂抽後推,一唔屌到芭蕾女神狂叫先派貨畏飽佢,唔屌唔知身體好,未食過床上達人芭蕾女神,未算真正享受過性愛。
環保吹
回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝師兄分享

芭蕾女神