全天候24小時服務,環保口爆,24味服務,長俐可舔到自己的鼻尖,夜班一枝花。

名稱: 伊麗莎
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/B31521-佐敦-兼職女郎-伊麗莎.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

剛去完公幹回來,守咗幾日齋,即時去佐敦搵條囡出吓火先,入到房,大家有講有笑,加上互相撫摸一輪,了解多咗,自然水到渠成,除衫沖涼,佢咁熱情主動,招呼一定又好用心,唔會Hea做嗰隻,都算敬業樂業。主動侍浴,白滑波波漏出黎,伸手去搓兩搓,幫我波推夾推,再做埋水中簫,總算逃出生天,咪睇佢個斯斯文文,床上表現好瘋狂,漫遊認真同投入,服務細心全身上下瘋狂奶錫,奶袋啜蛋落深喉,啜得我鬼咁興奮,到細佬度落力吹奏,環保份子,吹功好犀利,落力吹到雪雪聲,直瀨橫啜,一深一淺,深淺快慢,換六九式吹奏,吹到唔叫唔停,搞到我慶恰恰,好撚舒服,首先來個女上騎得疾風有勁,如韋達上身,有速度有力度,爽到男女都呻吟出聲,到中段男上抽插,下下隊到入子宮咁,伊麗莎 比我屌到反晒白眼,流晒西水,最後梗係一招老漢推車,從後捉實對奶狂屌,啪啪聲混合西水聲,推到好高漲,伊麗莎 亦反應強烈,係咁反屌我,開恆turbo,成張床都震埋一份,插多百幾吓,爆精收工,爽都雙腳軟晒蹄,唔屌唔知身體好,未食過床上達人伊麗莎 ,未算真正享受過性愛。
環保口爆
回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝師兄分享

吹到雪雪聲