由頭錫到落細佬度,然後手口並用進行刺激,環保吹簫,啜鳩頭瀨鳩根,深喉不斷

名稱: 台灣校花
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/B32617-佐敦-兼職女郎-台灣校花.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

日日加班無停手,難得放假,梗係要去佐敦搵囡解決吓我D生理問題啦,開門見到台灣校花 相頭好掂,加上睇到佢胸前36D嘅白滑真波,全身走肥,有前有後,笑起黎感覺仲好親切添,好有女朋友感覺呀。 入到房台灣校花 對住我笑口淫淫,主動攬實我搜身,偷桃撈月,搞我細佬變大佬,剝佢光豬拖佢去沖涼。入去沖涼,細心侍浴,波推小不了,好戲來了,冰火水簫,冷溫水交替含鳩,未算勁,李斯得林,冰藍簫,嗰種簿荷刺激真係爽到暈,佢條摩打脷不停掃我龜頭,又奶我支掍,睇佢個樣想食咗我咁,真係淫!訓落床,囡囡騎在我身上立即奶全身,耳邊呻吟吹氣,漫遊有感覺而唔會太過機械化,阿女施展渾身解數,由頭錫到落細佬度,然後手口並用進行刺激,環保吹簫,啜鳩頭瀨鳩根,深喉不斷,淫眼望多兩眼,差D就畀佢電暈,可想而知其電力有幾強,即時佢揸住我條熱狗即刻塞入佢隻鮑魚,雙手揸住佢對36D大乳,佢猛烈狂un幾分鐘,不斷享受呻吟聽覺嘅效果,做愛時感覺都幾有女朋友感覺,再轉爽到佢隻濕潤鮑魚夾住好舒服,到最後換個怒火推車,狂抽後推,佢夾我插,夠晒合拍,狂推到爆精狂射,非常之爽,台灣校花 服務頂班,想食就要快,手快有手慢有排等。
有前有後
回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝師兄分享

全身走肥