床上按摩技術好,力度控制得啱啱好,加上專業推油,你想推邊度就推邊度,果然食過夜粥,見到美女真係慾火焚身

簽到
名稱: 台灣校花
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/B32617-佐敦-兼職女郎-台灣校花.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

喺馬會贏咗錢,無理由唔搵條囡賀吓,打開網頁睇睇,見佐敦有唔少索囡,一於出動去親精啦,就搵咗台灣校花 大戰,少女身材,竹筍36D靚波,堅挺迷人,有波有籮,青春無敵,靚樣十足某位女明星咁,膚色雪白嘅臉,充滿純潔感覺,電眼仲含情脈脈地望我,好撚誘惑,入到工作室,激情擁抱;好有感覺,仲好好殷勤招呼,入去沖涼,細心侍浴,波推小不了,好戲來了,冰火水簫,冷溫水交替含鳩,未算勁,李斯得林,冰藍簫,嗰種簿荷刺激真係爽到暈,佢條摩打脷不停掃我龜頭,又奶我支掍,睇佢個樣想食咗我咁,真係淫!床上按摩技術好,力度控制得啱啱好,加上專業推油,你想推邊度就推邊度,果然食過夜粥,見到美女真係慾火焚身,囡囡施展渾身解數,由頭錫到落細佬度,然後手口並用進行刺激,環保吹奏,啜鳩頭,瀨鳩根,深喉不斷,淫蕩電眼,幾乎畀佢電暈,可想而知佢電力有幾強,捽幾吓佢細妹已噴晒水,淫娃天生性愛狂,首先來個揸住我條硬鳩塞入佢美穴,我雙手梗係揸住佢對36D大波波啦,台灣校花 仲猛烈地狂un幾分鐘,合埋眼不斷享受打樁嘅樂趣,憂怨嘅叫床聲,享受一流,玩咗陣先玩男上,擘大佢對腳,盡情出出入入,台灣校花 好受落,越叫越大聲,聽到水聲唧唧流落張床到,差唔多啦,個籮友又圓又夠肉,揸住大籮友狂推猛抽,真係正到冇朋友,好快就中獎派彩,事後攬住我又傾左陣,再幫我沖涼,著衫比家用,臨走前仲有goodbye kiss。囡囡咁多水多汁,又好服務,又咁淫蕩,下次一定再番食。
有波有籮
回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝師兄分享

; X9 s9 }7 V8 _- [! n  S7 e. S身材非常好