切換到窄版更改語言
註冊 找回密碼

141香港論壇

熱門搜尋:
請稍候......
查看: 8091|留言: 14

[援交女友(PTGF)] 請問有沒人食過相中呢個 IG嘅所謂PTFG? [複製鏈接]

簽到
魄力
382 點
魅力
43 點
潛力
12 點
黃金
2 兩
10481 元
發表於 2020-7-26 |顯示全部樓層 |舉報
( I' p* J8 N1 C) s/ G) U
請問有冇邊位師兄真喺有約過呢條IG 嘅PTGF 並成功食到?/ O+ k, y4 a# V5 M) B- t
由於費事幫人賣廣告, 所以唔留佢名啦.
# S3 h2 y# H8 i 2020-07-26 17.42.05.png

) _4 O( J6 Q$ t9 o6 E3 i' F
* K3 V/ p: O  E% I曾經喺IG搵到個唔錯嘅港女, 但港女收價費太貴, 試過一次都冇再食第二次了. ! U, T' D2 B, K3 ?
近半年因疫情嚴重, 有好幾個月都唔敢出來玩, 計起上來都慳唔少錢. 心惗不如再搵個港女食下過下心癮啦, 所以就再上IG睇下PTGF資料, 搵定目標, 等疫情放緩後再約過. 唔知呢道有冇師兄成功食過佢? 冇伏嗎?. d: V& o% Y) ^. q# h  P
2020-07-26 17.44.40.png
" n- F# R) E4 V2 z

$ R9 L. v% ]& Q+ b3 I, K' C! z5 t睇佢有發過呢啲聲名, 好似喺被人屈過咁款. 但單憑一個佢單方面打嘅聲明又唔能夠代表啲乜嘅...

魄力
5124 點
魅力
563 點
潛力
0 點
黃金
162 兩
965609 元
回復 williechu ##1 的帖子
* R2 Q" |# h7 l/ R+ R, E) O; u1 ~2 W  x( M$ `3 r8 k$ U
睇過呢個IG ﹐佢話熟客先有交易,要買幾多相先叫做熟客?

超級元老 [發短訊]

百萬富翁勳章 論譠元老勳章 超級元老勳章 高級元老勳章

魄力
43039 點
魅力
11320 點
潛力
0 點
黃金
6639 兩
21633464 元
我一樣睇到佢個account名🤣🤣

查看全部評分

魄力
382 點
魅力
43 點
潛力
12 點
黃金
2 兩
10481 元
ashleyyoung 發表於 2020-7-26 18:13
# O, g1 a8 P5 W" y( t我一樣睇到佢個account名🤣🤣
/ Q* `3 C3 R1 M1 l
多謝師兄提醒 已經修改了

CRT

高級元老 [發短訊]

魄力
7285 點
魅力
7067 點
潛力
0 點
黃金
0 兩
249381 元
5 o, X  T2 m% u& U0 `2 S8 G
- i5 a* a7 j( a& X0 N7 Z回復 ashleyyoung ##3 的帖子
/ T& E& E1 R9 g6 ]# g" l; i
$ }5 \2 e$ d/ sPtgf_一樣search到
& |5 G3 R$ F. b; F2 p8 R就咁睇係幾靚女,但坦白講ig啲女基本上信唔過,大把偷相,tg都仲好啲

查看全部評分

出得黎玩,大家都要付出金錢同時間,寫報告比貼士係人情,唔係老馮,唔該刨文、唔好只係做伸手黨。

魄力
2504 點
魅力
930 點
潛力
0 點
黃金
1013 兩
3390566 元
做雞做到要賣相睇本人相約? 1 ]& O1 O% L6 i% E- @
病得唔輕

魄力
382 點
魅力
43 點
潛力
12 點
黃金
2 兩
10481 元
CRT 發表於 2020-7-26 20:03
; m! m* }" U( Y* W) k回復 ashleyyoung ##3 的帖子) U- p* x. D6 y; {! j, `. D: s
; y1 c$ q2 M9 E2 \! p
Ptgf_一樣search到
% W0 d, f  s5 o- {- |
聽你咁講IG嘅囡已經喺9成9喺伏,唔駛考慮... TG喺Telegram? 啱啱試過打PTGF,都只喺搵到1個咁大把..睇尼都唔係一個容易搵嘅途徑..

「友誼大使」勳章 百萬富翁勳章 論譠元老勳章

魄力
5534 點
魅力
1690 點
潛力
7 點
黃金
332 兩
2591092 元
williechu 發表於 2020-7-26 17:51 + b4 d/ G4 ^1 U/ t, d
請問有冇邊位師兄真喺有約過呢條IG 嘅PTGF 並成功食到?
5 r) u% v* B9 G& g) U7 M! y由於費事幫人賣廣告, 所以唔留佢名啦.

" ~! T6 D( M3 l. z- K7 M- g4 _% B' T熟客ONLY... 點成為熟客...?
平行時空下的約定, 再一次相遇我會緊緊抱著你, 緊緊抱著你

魄力
4157 點
魅力
627 點
潛力
59 點
黃金
243 兩
1464313 元
發表於 2020-7-27 |顯示全部樓層 |舉報
回復 williechu ##7 的帖子
& G" P- t4 H: }: n1 J$ W0 b" d5 c! z2 @* _; I
上網search tg ptgf group
* z/ t. C; O# T, xJoin ptgf group
8 f& c4 U5 ]7 ^+ ^. F7 A; ?就揾到嫁啦
; N& H+ L; x' c' {6 U! m
2 h* A; c. m( _4 y# t( R; O! E
我寫的是為人類而寫,
如果你唔明白,
就幫你唔到。

魄力
1579 點
魅力
69 點
潛力
0 點
黃金
10 兩
135690 元
發表於 2020-7-27 |顯示全部樓層 |舉報
上TG剩係搵寫明唔收車馬費嘅3 m  j6 x8 I9 B0 R1 a
樓下見就夠
1 L  [# g" t6 i( H8 h6 U9 F9 v即係佢有信心唔會彈鐘! q0 g  b$ l1 M1 }- I
3 ]9 t1 x5 q' M- g" s, B' b( J
擺明會彈鐘嘅會一個鐘約十個人
1 s$ Y* Q( a( ?% D( c& Z; R7 c200x10=2000車馬費咪又係搵到咁多錢

「友誼大使」勳章 百萬富翁勳章 論譠元老勳章

魄力
4891 點
魅力
491 點
潛力
99 點
黃金
51 兩
5087530 元
發表於 2020-7-28 |顯示全部樓層 |舉報
回復 williechu ##1 的帖子3 D# H: X% |3 f9 A& ~7 H

9 E. {' B& t) v0 o/ ~好似唔錯🤔

魄力
610 點
魅力
106 點
潛力
64 點
黃金
550 兩
979513 元
發表於 5 天前 |顯示全部樓層 |舉報
aibibi 發表於 2020-7-27 08:45
" s% N5 J6 j* A( Z3 a上TG剩係搵寫明唔收車馬費嘅/ W7 D' e6 u6 F5 D* S5 P
樓下見就夠) K0 ^: U, F2 s9 l* k
即係佢有信心唔會彈鐘

8 z6 g3 w3 M1 _+ M但係如果有人肯1個鐘見十個,應该很快出名吧

魄力
580 點
魅力
30 點
潛力
0 點
黃金
20 兩
23037 元
發表於 5 天前 |顯示全部樓層 |舉報
俾假相,假片,當人白痴;收多5佰話加whatsapp可以約屌閪,等左幾日錢就識收,但就唔撚加,仲叫話等錢洗可唔可以買多$500,真係當人傻

查看全部評分

魄力
1161 點
魅力
45 點
潛力
104 點
黃金
40 兩
96057 元
發表於 4 天前 |顯示全部樓層 |舉報
搵笨😂😂

魄力
1579 點
魅力
69 點
潛力
0 點
黃金
10 兩
135690 元
發表於 昨天 01:18 |顯示全部樓層 |舉報
hk3301t 發表於 2020-8-1 07:01 - y' }& S1 h- a8 ?! K8 A2 y5 v7 B
但係如果有人肯1個鐘見十個,應该很快出名吧
! S5 h7 `- ~8 q* i: u
出名可以任改名6 G; z: s) z5 M. u& T* d
改完名又冇人知係邊個

重要聲明:本網站是以即時上載留言的方式運作,141HONGKONG.COM 對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見 (如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。141HONGKONG.COM 有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。

手機版|Archive|sitemap|聯絡我們|141香港論壇

GMT+8, 2020-8-6 20:39