[援交女友(PTGF)] 請問有沒人食過相中呢個 IG嘅所謂PTFG?

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

本帖最後由 williechu 於 2020-7-26 18:18 編輯 1 w" _9 }& f7 C0 c0 l

p' c* |+ T+ d% z& b9 e& G請問有冇邊位師兄真喺有約過呢條IG 嘅PTGF 並成功食到?
% ?) R) f  w) U( N: S+ c) V由於費事幫人賣廣告, 所以唔留佢名啦.& A0 m, g/ z3 ]
2020-07-26 17.42.05.png ) L) F" O4 u+ E  R
. D( I) [; d) _' w7 a# s
曾經喺IG搵到個唔錯嘅港女, 但港女收價費太貴, 試過一次都冇再食第二次了.
% q/ V" ]: x4 ^) D* s% v( t# @近半年因疫情嚴重, 有好幾個月都唔敢出來玩, 計起上來都慳唔少錢. 心惗不如再搵個港女食下過下心癮啦, 所以就再上IG睇下PTGF資料, 搵定目標, 等疫情放緩後再約過. 唔知呢道有冇師兄成功食過佢? 冇伏嗎?
* D  j, ?; \6 {  S2 a+ W 2020-07-26 17.44.40.png 5 f% @7 C1 C! f) c; u* L+ p
) X0 v9 M' A" k1 x  s; s5 K
睇佢有發過呢啲聲名, 好似喺被人屈過咁款. 但單憑一個佢單方面打嘅聲明又唔能夠代表啲乜嘅...
回復 williechu ##1 的帖子
; |& Z0 K- ]5 l& L; U: `+ J5 T( \$ N8 r* T1 @
睇過呢個IG ﹐佢話熟客先有交易,要買幾多相先叫做熟客?
我一樣睇到佢個account名🤣🤣

$ [4 z/ r! c. ~, _回復 ashleyyoung ##3 的帖子
; z# `& h9 a& P  d7 ~. H, r
" U# P* V+ l( g2 k. QPtgf_一樣search到5 s- e+ B/ p% x/ B- y
就咁睇係幾靚女,但坦白講ig啲女基本上信唔過,大把偷相,tg都仲好啲
做雞做到要賣相睇本人相約?
& \, J+ F, S' e病得唔輕
CRT 發表於 2020-7-26 20:03
# x+ P( c8 O8 d回復 ashleyyoung ##3 的帖子
7 \, s% l( d  C3 {" p: K
% a( w* L/ s! C# iPtgf_一樣search到

, x$ A- N2 q3 `& [+ [1 I$ ]6 O) I聽你咁講IG嘅囡已經喺9成9喺伏,唔駛考慮... TG喺Telegram? 啱啱試過打PTGF,都只喺搵到1個咁大把..睇尼都唔係一個容易搵嘅途徑..
williechu 發表於 2020-7-26 17:51
$ d( X  _. F$ A! a( @& r請問有冇邊位師兄真喺有約過呢條IG 嘅PTGF 並成功食到?
; }6 w! I# R' D8 U由於費事幫人賣廣告, 所以唔留佢名啦.
) j8 {0 y( B: |: a( I
熟客ONLY... 點成為熟客...?
回復 williechu ##7 的帖子1 F0 P/ u0 w: m& Y5 w

9 t- F2 @: I& k) o/ O$ M1 a" H上網search tg ptgf group8 R) l# P. e5 g  L6 P& D( k+ Z
Join ptgf group
" b( e1 V* T9 W* t- x就揾到嫁啦
0 J- m1 ]2 h. R, A5 B
  P. y6 o. V7 x* _& V& Z' l$ v9 }
上TG剩係搵寫明唔收車馬費嘅9 i4 K) Y# L7 ^9 V
樓下見就夠
0 [/ }: T0 r- |' d* v即係佢有信心唔會彈鐘8 N! I4 P6 J& l' H0 q6 ?
4 D, ^; \/ R0 N9 g4 D' y
擺明會彈鐘嘅會一個鐘約十個人; v' p# v7 G( ~- i3 I
200x10=2000車馬費咪又係搵到咁多錢
回復 williechu ##1 的帖子- c+ @- [, c' C3 z7 [! P2 ^3 w, S
8 F' H8 {+ z1 l& m, ]; x
好似唔錯🤔
aibibi 發表於 2020-7-27 08:45
; m8 v: Z% @+ f2 H1 ~5 g$ A上TG剩係搵寫明唔收車馬費嘅
2 ^+ D3 O& e" G$ r' f( {樓下見就夠3 y! \* e% R9 X4 J
即係佢有信心唔會彈鐘
# h) }) E& k% z* D, L
但係如果有人肯1個鐘見十個,應该很快出名吧
俾假相,假片,當人白痴;收多5佰話加whatsapp可以約屌閪,等左幾日錢就識收,但就唔撚加,仲叫話等錢洗可唔可以買多$500,真係當人傻
搵笨😂😂
hk3301t 發表於 2020-8-1 07:01 % E0 S! _) S* @. G
但係如果有人肯1個鐘見十個,應该很快出名吧
- _3 V4 D# r( y# q
出名可以任改名( a, ~: j7 s) V0 `/ p/ o3 f
改完名又冇人知係邊個
回復 aibibi ##10 的帖子
1 y, M+ V; X( X1 K/ }4 v* x
2 b# A7 G4 A: t' d# ^; o長知識,thx ching
好似樣唔錯
交易乜?
都唔明點解而家仲有人會信呢D野?9 E" K! W6 }( s5 u
好老實講句!!第1:買乜撚野相?上網要咩相有咩相!!要比錢既咩??1 {" G/ z3 v+ k& A& K. n6 V) r
第2:好老土既騙從手法!!買得一次相,佢一定叫你買第2次第3次第4次....當你比左一次錢,你就會諗住可能下次約到出黎!!唔想因為小錢而失去左機會!!但問題係!!一次一次又一次,加埋就係大錢!!就係好多人因為賭徒心態!!今次輸,下次實贏既!!結果?大把人輸到跳樓!!到果時先黎後悔?/ M- [; g6 M! O: b
其實要唔比人呃好簡單!!一樣野!!一手交貨一手交錢!!即係見到(真人)先比錢!!千奇唔好抱住小小錢無所謂既心態!!比得第一次,就會第2次第3次!!: a! c" x! p, |/ M3 \6 X, t# P
騙徙就係利用你之前比左第1次可能係$200?跟住第2次要你比$500!!你就會諗唔比500咪無左200蚊付出?到你比得第2次加埋700蚊,第3次又叫你比1000 !!你又會諗唔比咪無左700蚊既付出?如此類推!!所以點解有人連見都未見過就比人呃左幾萬!!幾十萬!!幾百萬!!
! _! q6 L7 n5 S; `$ K: J7 {. D: u8 x' V
. ^( N1 x! u4 i記住一樣野!!小錯唔改就遲早變大錯!!要先停一停,諗一諗!!三思而後行!!
香港水魚多,講完!

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 21:18