波推好有壓迫感,嗰招水中簫,高級技術,口技一流,好彩佢見好即收

名稱: 芭蕾女神
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/B30662-太子-兼職女郎-芭蕾女神.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

好耐無出來搵囡囡啦,今期老友大力推介太子芭蕾女神比我,梗係要試吓掂唔掂啦,原來真係我柸茶,床上功夫仲好真好有feel,完全可以令我沉船咁滯,遇上靚女芭蕾女神,靚樣似明星,火辣性感誘人,曲線玲瓏令人注目,一對36D巨乳,有波有籮,配修長美腿,全身白雪雪嘅皮膚,肉地嫩滑彈手,36D巨乳又圓又大,波推好有壓迫感,嗰招水中簫,高級技術,口技一流,好彩佢見好即收,全身洗乾淨抹乾身舒服上床,佢跟住幫我按摩,指夠準,力度均勻適中,阿女施展渾身解數,由頭錫到落細佬度,然後手口並用進行刺激,環保吹簫,啜鳩頭瀨鳩根,深喉不斷,淫眼望多兩眼,差D就畀佢電暈,可想而知其電力有幾強,二話不說佢揸住我條熱狗即刻塞入佢隻鮑魚,雙手揸住佢對36D大乳,佢猛烈狂un幾分鐘,不斷享受呻吟聽覺嘅效果,做愛時感覺都幾有女朋友感覺,之後男上壓住芭蕾女神一野插落去,佢個西好似岩岩開苞既囡囡咁緊窄,好有快感,最後梗係自動波趴牆趷起美蘿對住我,老漢推車,大大力推到啪啪聲,爽到佢淫聲愈叫愈大,淫水愈流愈多,真係正到痹,囡囡西水狂流,我加把勁插到盡,九淺七深,用盡所有功力,推到最高潮頂峰至瘋狂掃射,真係好撚刺激過癮。太子芭蕾女神多水又多汁,又足鐘,而且好有女朋友感覺,絕對係返食之選。

) ~0 F$ q5 G0 b7 W# B/ {幾吸引
回覆 讚好 不讚 使用道具

有腰有波

火辣性感

多謝師兄分享