24小時全天候服務,按摩30分鐘200蚊,按摩+全套 45分鐘500蚊

名稱: 伊麗莎
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/B31521-佐敦-兼職女郎-伊麗莎.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

正所謂一分錢一分貨,除咗食貴價嘅HG囡囡之外,身材樣貌可以有D保證之外,去普通141就真係要睇運氣啦,好在今次去佐敦比我撞到件有HG質素;但又只係一半價錢嘅伊麗莎,真係食到心都笑埋出呢,遇上靚女伊麗莎,靚樣似明星,火辣性感誘人,曲線玲瓏令人注目,一對36D巨乳,有波有籮,配修長美腿,全身白雪雪嘅皮膚,肉地嫩滑彈手,侍浴36D大乳牛,由上至下慢慢磨,乳牛煎蛋,夾到我碌鳩硬到爆,櫻桃小口含住淡暖水來個冰火水蕭,一邊含到我幾乎射,忍住急急腳出沖涼房,囡囡好細心幫我抹身。上床大家肉博,條摩打利漫游勻全身,用最快最準嘅速度,發揮口舌服務嘅威力,搞到我死去活來,遊到我周身癢,櫻桃嘴仔漫遊大腿內側,鳩又癢,高級環保吹奏,又啜龜頭又奶棒,深喉橫吹直笛奶袋底,搞到我又酥又癢,吹功真係無得頂。到咁上下先來猛力策騎,配合大M字腿騎士,簡直有如電動馬達,咁好嘅對手真係可遇不可求,轉下個姿勢,男上直插西洞深處,九淺一深,打樁式深插,插到伊麗莎鮑魚出水,加上伊麗莎越叫越放,甚似AV淫娃女優既叫床聲,最後一程推車式籮友好正,挺挺屁股拮到佢高潮迭起若仙若死,瘋狂抽插百幾二百吓,一個不留神就精關一鬆,億萬子孫狂射,爽到腳仔軟。沖埋個事後靚涼,攬住伊麗莎食埋支煙,見出面有師兄等緊,費事阻囡囡做生意,即刻比錢加貼士閃人。伊麗莎質素咁好,做HG都要排隊預約啦,趁未算爆紅,幾大要執多幾次先。
24味服務
回覆 讚好 不讚 使用道具

性感誘人

👌性感

多謝師兄分享