[華南地區] 北角企企戴口罩,卧床屌ㄨ加透明面罩

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

今日係北角招商見半新股爆升,又多左身家,兜個灣,執件酒店旁药材舖,上閣仔,以前未見過,卅到,150齋屌,件囡己戴孖口罩,上房叫唔好除口罩,一路俾我揸,去厕所洗閪都睇住,到埋床劣能笠膠後,佢帶多個透明面罩  (同圖中款一能樣), IMG_20200729_070236.jpg IMG_20200729_070328.jpg 戴埋透明面罩加口罩如圖 先卧床边帶能屌閪,我先可除口罩啜蓮,跟住話我耐,我話老坑上套係耐,我話真軍或我濑下閪就好快出,佢俾我親妹妹,濑完,啜住蓮插一陣就射,射完一齊入厕佢洗閪,洗蓮,
我濑完閪漱口,等佢洗完閪我洗能,穿衣囡送下楼再迎鸠

"150齋屌"

第3波疫情下,
只能齋屌 !
jimmyhot 發表於 2020-7-29 12:46
"150齋屌"

第3波疫情下,

係咪有疫情都只有斎屌服務
grass2 發表於 2020-7-29 23:57
係咪有疫情都只有斎屌服務

梗唔係,佢開200,我還150,咁咪齋屌,而家企企開價包吹,疫情咁大風险出來做都係錢,
好似最近咸記妓評推荐中出問两百,話中出三百,齋屌中出二百五
北角企企呢排完全冇嘢揀
deathbellho 發表於 2020-8-1 17:07
北角企企呢排完全冇嘢揀

剛去,又係得個幾件
我愛朱纷申 發表於 2020-7-30 03:58
梗唔係,佢開200,我還150,咁咪齋屌,而家企企開價包吹,疫情咁大風险出來做都係錢,
好似最近咸記妓評推荐中出問两百,話中出三百,齋屌中出二百五

齋屌中出二百五...good news for brave men
回復 我愛朱纷申 ##1 的帖子

謝謝分享
多謝C兄分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-28 18:27