新女新波,勁好揸手,仔細幫我沖乾淨,就同我玩波推、水簫

名稱: 台灣校花
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/B32617-佐敦-兼職女郎-台灣校花.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

之前係耐論區人人話佐敦台灣校花 係極品,而且都有巴打佢出報告,好多都讚佢服務好掂,上星期就上去佐敦會咗佢,整體評分係超值同過癮嘅。佐敦台灣校花 為搵快錢,處女下海,天真無邪加上楚楚可憐嘅樣子,外貌俏麗,充滿青春氣息,一雙大波呼之欲出,真係令人嗒晒糖,合晒我口味。見台灣校花 有D怕羞,我就幫佢除衫,身材都冇得彈,36D大波,小弟施展揸波龍爪手,新女新波,勁好揸手,仔細幫我沖乾淨,就同我玩波推、水簫,我衰衰咁問佢頭先食唔飽嗎?佢居然回我一句,都係你啦,條腸咁好食,忍唔住口。真係開心,沖涼大家已經玩得情緒高漲。上到床,回氣時台灣校花 問我駛唔駛按摩下,我話好呀,手勢又幾好力水,按得好有心機,AV式頂級環保吹,含撚用盡佢口水,口技超凡,搞到小弟好難忍,轉玩六九,鮑魚靚,肉洞緊緻,無色無味,飽滿汁液多,拿拿聲男上,雙手搓波,每屌一吓佢就叫一聲,一路加速連插,收晒陰肌都比我衝開個窄西,流到成床都係西水,再轉第二招玩觀音坐蓮,鮑魚緊窄好得,換鯉魚穿鬚,再玩通天蠟燭,最後直路推車式籮友好正,挺挺屁股拮到佢高潮迭起若仙若死,一路揸波一路進出,屌多幾分鐘,真係搞到噴精,事後一齊沖涼,最後俾埋家用走人,臨走送goodbye kiss。台灣校花 服務頂班,想食就要快,手快有手慢有排等。[map]22.304622,114.174299[/map]
回覆 讚好 不讚 使用道具

外貌俏麗

謝謝師兄分享,鲍靓,可以一嘗

多謝師兄分享