[尋人] 有無Ching 知道荃灣啟志樓

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

前晚在路德圍買外賣, 有件大約20多數的囡囡都在買外賣, 有前有後的有肶有紋身, 我點知佢係囡囡 ? 因為佢著住紅格仔的超短裙(大半毎個Pat 都見哂, 上身就好大對燈超低胸, 直頭就係玩學生妹制服, 有染髮少金啡色, 睇住佢上左啟志樓, 我就上去洗樓, 得一層好易搵, 但上到去個個都請等候, 返轉行幾次都不能搵到, 希望有Ching 食過可分享!
回復 zakuII ##1 的帖子

跟住佢尾,入房前囉微信或即入丫麻
回復 神之水滴滴 ##3 的帖子

噢.... 佢條裙太短, 費時被人以為我偷影!
十分吸引
下次跟埋佢上樓
最日終於到及試了, 一個大陸妹, 約23歲, 無波的,  豉油碟, 4方面, 下邊黑個黑人, 起步500, 每一樣加一舊, 真係個BRA 夾到36... 實際得20,,,,, 人地衫都除左, 無得走, 焗食. !
zakuII 發表於 2020-8-3 10:14
最日終於到及試了, 一個大陸妹, 約23歲, 無波的,  豉油碟, 4方面, 下邊黑個黑人, 起步500, 每一樣加一舊,  ...

佢仲有個朋友又係做1樓1系度扮私鐘,想約佢然後介紹你所講嗰條女比我,最後嬲嬲地走上去,好在我懷疑佢夾波所以冇入,原來真
回復 Yingor13 ##8 的帖子

噢.... ching 有運行!
zakuII 發表於 2020-8-3 10:14
最日終於到及試了, 一個大陸妹, 約23歲, 無波的,  豉油碟, 4方面, 下邊黑個黑人, 起步500, 每一樣加一舊,  ...

相頭ok嗎?
服務如何?
Yingor13 發表於 2020-8-4 02:29
佢仲有個朋友又係做1樓1系度扮私鐘,想約佢然後介紹你所講嗰條女比我,最後嬲嬲地走上去,好在我懷疑佢夾波所以冇入,原來真

你有冇食佢個朋友?
相頭和各方面得唔得?
回復 ACM1899 ##11 的帖子

唔知邊個係佢朋友喎!物以類聚, 我估都係一9樣!
ACM1899 發表於 2020-8-4 10:40
你有冇食佢個朋友?
相頭和各方面得唔得?

完全唔得,系援交區嗰邊有出post,圖片就係一張露lin既相,上面帶個wechat你可以加去睇睇
zakuII 發表於 2020-8-4 13:48
回復 ACM1899 ##11 的帖子

唔知邊個係佢朋友喎!物以類聚, 我估都係一9樣!

佢個朋友仲好意思wechat錄音同我講佢啱啱下海ja, 23歲500蚊你汁到啦,我心諗屌你咩
回復 Yingor13 ##14 的帖子

唔會幫襯啦

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-23 20:36