[華南地區] 冇社交,咪同企企交

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

冇社交,連北角招商 IMG_20200731_174419.jpg 睇股都關埋 ,只好光臨咸記、插秧次數有增不減,屌濑大媽,北嫂西樂此不疲
昨早, IMG_20200731_174529.jpg 北角得幾件 屌過,去咸記,龍蝦位有两件屌過打躉,唔見東南楼中出個件 ,執左翠华, IMG_20200731_175222.jpg 有四眼北嫂同两件大妈级,日本城見返晒打躉鸡,過得如 IMG_20200731_175244.jpg 行去執左名牌电動工具,見件小背心露黑色蝴蝶背文胸,咪捉上去玩文胸   IMG_20200731_073100.jpg
siew1203話依件長駐女好耐啦
成日白背心長牛長企
我都見,不過後生的
要二百
而家咁環境都唔肯吹簫濑閪
齋屌百五肯,咪上
去警告嫖客大厦炮房,上到房,第一時間揸,囡格,捉住手喷完酒精俾揸,跟住囡除剩文胸(係我要求),入半圆企缸踎低洗閪,(警告嫖客大厦炮房,只得一床,半圓企缸, IMG_20200731_084812.jpg 冇厕,乜能都冇,唔同其他打躉企企房大好多,有煑食工具,房純綷屌閪,囡洗完到我入去沖沖身,天氣太熱,我真好少事前沖身,沖完用抹手纸抹身,埋床边,一路揸鸠黑色文胸,佢一路劣能,屌得多,劣好耐先半硬,而囡卅到,一胎生仔閪,但咁後生就淪落企企, IMG_20200731_174627.jpg 隻閪殘能晒入到,揸夠文胸, 解前扣,想啜蓮,唔俾,屌得密,快槍变耐屌,提中出及濑閪被拒,屌屌下軟甩,再入唔到,game over,洗能走人

真的都只有齌屌 ~ 無互動 ~

7天小妹妹幾時落來香港呢!!
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 我愛朱纷申 ##3 的帖子

乜柒年代啊 仲偷渡 家鎮有西人落來乜 疫情嚴峻

nearandy 發表於 2020-8-3 04:28
回復 我愛朱纷申 ##3 的帖子

乜柒年代啊 仲偷渡 家鎮有西人落來乜 疫情嚴峻

睇新聞都有拉幾件無证鸡,係大陸做中出鸡五條,H K两百五,H K有証唔做中出

咁后生就沦落企企...
一家吾夠營養只能靠吃“百家饭”

我愛朱纷申 發表於 2020-7-31 17:54
冇社交,連北角招商睇股都關埋 ,只好光臨咸記、插秧次數有增不減,屌濑大媽,北嫂西樂此不疲
昨早,北角得 ...

周七七已惹武漢肺炎死左啦!惡有惡報囉!!!

可致命的武漢肺炎在香港再奪去1人性命,累計殺死2人。瑪嘉烈醫院指,一名在年廿八經落馬洲口岸即日來回內地、發病10日才求醫並確診感染新型冠狀病毒的66歲香港男子(第55宗確診個案),因病情惡化,今早在瑪嘉烈醫院離世,其死因交由死因庭跟進。但他最初是因跌傷入住瑪嘉烈醫院後,才被驗出染疫,更一度隱瞞旅遊史。當日接他到醫院的3名救護員及2名消防員,被定義為密切接觸者,要到檢疫中心接受觀察。

今早疑死於武漢肺炎的第55宗確診個案,是一名有腎病的66歲男子,2月12日於家中跌倒,送往瑪嘉烈醫院求醫,並報稱自2月2日出現疲倦、氣促和咳嗽帶痰,到院時出現發燒和血含氧量下降,需入院接受治療,其呼吸道樣本在2月14日證實對新型冠狀病毒呈陽性反應,當時情況已危殆,轉送深切治療部,需插喉。病人曾於1月22日(年廿八)經落馬洲口岸即日往返內地福田(去新洲中出大媽?!)和香港。不過衞生防護中心將個案歸類為「可能本地個案」。

我愛朱纷申 發表於 2020-7-31 17:54
冇社交,連北角招商睇股都關埋 ,只好光臨咸記、插秧次數有增不減,屌濑大媽,北嫂西樂此不疲
昨早,北角得 ...

周七七已惹武漢肺炎死左啦!惡有惡報囉!!!

可致命的武漢肺炎在香港再奪去1人性命,累計殺死2人。瑪嘉烈醫院指,一名在年廿八經落馬洲口岸即日來回內地、發病10日才求醫並確診感染新型冠狀病毒的66歲香港男子(第55宗確診個案),因病情惡化,今早在瑪嘉烈醫院離世,其死因交由死因庭跟進。但他最初是因跌傷入住瑪嘉烈醫院後,才被驗出染疫,更一度隱瞞旅遊史。當日接他到醫院的3名救護員及2名消防員,被定義為密切接觸者,要到檢疫中心接受觀察。

今早疑死於武漢肺炎的第55宗確診個案,是一名有腎病的66歲男子,2月12日於家中跌倒,送往瑪嘉烈醫院求醫,並報稱自2月2日出現疲倦、氣促和咳嗽帶痰,到院時出現發燒和血含氧量下降,需入院接受治療,其呼吸道樣本在2月14日證實對新型冠狀病毒呈陽性反應,當時情況已危殆,轉送深切治療部,需插喉。病人曾於1月22日(年廿八)經落馬洲口岸即日往返內地福田(去新洲中出大媽?!)和香港。不過衞生防護中心將個案歸類為「可能本地個案」。