談吐優雅大方,感覺到佢超凡脫俗,男人絕對鐘意,侍浴招呼殷勤用心仔細,夾腸波推技巧超好,享受埋水中吹奏

名稱: 台灣校花
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/B32617-佐敦-兼職女郎-台灣校花.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

年輕就時本錢,女人係咁,男人亦都一撚樣,有錢唔使,到老咗賓周連頭都起唔到時,就真係浪費青春啦,台灣校花 係佐敦區嘅紅牌囡囡,預約定唔使浪費時間,上到去見台灣校花 真人比廣告後生得多,好有少女味道,唔入閘都對唔住自己啦,同囡囡傾咗一陣,談吐優雅大方,感覺到佢超凡脫俗,男人絕對鐘意,侍浴招呼殷勤用心仔細,夾腸波推技巧超好,享受埋水中吹奏,正到我呻吟震震上床玩。床上按摩技術好,力度控制得啱啱好,加上專業推油,你想推邊度就推邊度,果然食過夜粥,見到美女真係慾火焚身,台灣校花 就騎住我全身漫遊,從耳到頸,奶啜乳頭,三角位洗袋底,吞吐波子,環保吹奏,深喉,錫鳩頭時果副深情既眼神,勁有女友感覺準備好;先來個捽幾捽佢細妹已噴晒水,淫娃天生性愛狂,表現出超凡騎功,快速直插我,細妹好窄好濕仲好暖,騎到面都紅晒,玩咗陣先玩男上,擘大佢對腳,盡情出出入入,台灣校花 好受落,越叫越大聲,聽到水聲唧唧流落張床到,最後來個玩後推到我大發淫威,向佢個粉穴進攻,老實唔客氣不斷推,佢仲話好易高潮,高潮時high過頭會少少頭暈,真心爽,真係正到冇朋友,好快就中獎派彩,事後攬住我又傾左陣,再幫我沖涼,著衫比家用,臨走前仲有goodbye kiss。台灣校花 係佐敦我食過最啱咀形之一,下星期得閒一定要去搵佢食多次。
環保吹簫
回覆 讚好 不讚 使用道具

紅牌囡囡

多謝師兄分享