[華南地區] 自住大厦中左,冇疫可避,又去濑---

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

自住大厦中左,冇疫可避
現出去社交吹下水都冇
每月退休茶敍
咬糧,紮職大小宴都冇
以前一早北上深圳大渔狂飲暴食
按下腳,酒吧仔唱下午K
同酒吧北嫂或開大足囡
先食下嘢,上酒店時租玩足三,四個鐘
温存互訴假情義,屌下閪就成日
現今冇喇
又開始長者模式,一觉再瞓唔到
咪寫下當年
就算有机可再北上
己67高齡
真唔知有冇力嫖
活在當下
又出 IMG_20200803_053331.jpg pension,窮,多過話揾萬二,老作紅門入鬼門

每個人都有喜好,有人憎人富贵厭人窮
有人乜能唔識,老作提升自己
實說實話唔鍾意聽
要講今時北上玩
咪,哈哈,廢ㄨ
打飛机多,口口屌老ㄨ
濑閪爛口,H K每晚幾十萬人濑閪,個的無知19仔

我係好鍾意揸挖不同女人,睇不同女人係我面前除衫,俾我條鸠去玩到硬,跟住插入佢隻閪,我鍾意啜生仔蓮頭,濑生仔閪,去實行,咪嫖妓,H K無犯法,我有我其樂
31/7去咸記 IMG_20200802_101656.jpg ,龍蝦位,執左翠华,得如都有企企 IMG_20200802_100902.jpg ,但多打躉,同永東的妓评吹下水 IMG_20200802_100811-2.jpg ,話得如对面企企換晒,未有最新情報,打個圈,志在要濑閪,執到件長髮穿深綠裙肯,吹埋要二百,又係上警告嫖客大厦,入房,囡二話不說除清入浴洗閪 IMG_20200802_075225.jpg ,快速坐床為我劣能,一半硬即笠膠吹, IMG_20200803_051446.jpg 吹幾下就用濕巾抹套口水,就半卧床劈閪 IMG_20200803_045842.jpg 叫我濑,濑一陣 IMG_20200803_050709.jpg 就話夠,用濕巾抹閪叫我屌,濑完閪條能勁有九十度, IMG_20200803_045613.jpg 一插就入,屌幾分鐘就出 IMG_20200803_050024.jpg ,除套洗能付屌閪费走人
今日落雨天行過乜閪都唔見
我愛朱纷申 發表於 2020-8-2 22:01
自住大厦中左,冇疫可避
現出去社交吹下水都冇
每月退休茶敍

謹祝七爺大頭小頭

出入平安!

jimmyhot 發表於 2020-8-3 11:15
謹祝七爺大頭小頭

出入平安!

釣完魚, IMG_20200803_142042.jpg 游完水,好能大雨 IMG_20200803_142022.jpg ,無落咸記,明天,一陣寫埋張家界,顶住引先
自住大厦中左,冇疫可避
現出去社交吹下水都冇
每月退休茶敍

周七七已惹武漢肺炎死左啦!惡有惡報囉!!!

可致命的武漢肺炎在香港再奪去1人性命,累計殺死2人。瑪嘉烈醫院指,一名在年廿八經落馬洲口岸即日來回內地、發病10日才求醫並確診感染新型冠狀病毒的66歲香港男子(第55宗確診個案),因病情惡化,今早在瑪嘉烈醫院離世,其死因交由死因庭跟進。但他最初是因跌傷入住瑪嘉烈醫院後,才被驗出染疫,更一度隱瞞旅遊史。當日接他到醫院的3名救護員及2名消防員,被定義為密切接觸者,要到檢疫中心接受觀察。

今早疑死於武漢肺炎的第55宗確診個案,是一名有腎病的66歲男子,2月12日於家中跌倒,送往瑪嘉烈醫院求醫,並報稱自2月2日出現疲倦、氣促和咳嗽帶痰,到院時出現發燒和血含氧量下降,需入院接受治療,其呼吸道樣本在2月14日證實對新型冠狀病毒呈陽性反應,當時情況已危殆,轉送深切治療部,需插喉。病人曾於1月22日(年廿八)經落馬洲口岸即日往返內地福田(去新洲中出大媽?!)和香港。不過衞生防護中心將個案歸類為「可能本地個案」。
自住大厦中左,冇疫可避
現出去社交吹下水都冇
每月退休茶敍

周七七已惹武漢肺炎死左啦!惡有惡報囉!!!

可致命的武漢肺炎在香港再奪去1人性命,累計殺死2人。瑪嘉烈醫院指,一名在年廿八經落馬洲口岸即日來回內地、發病10日才求醫並確診感染新型冠狀病毒的66歲香港男子(第55宗確診個案),因病情惡化,今早在瑪嘉烈醫院離世,其死因交由死因庭跟進。但他最初是因跌傷入住瑪嘉烈醫院後,才被驗出染疫,更一度隱瞞旅遊史。當日接他到醫院的3名救護員及2名消防員,被定義為密切接觸者,要到檢疫中心接受觀察。

今早疑死於武漢肺炎的第55宗確診個案,是一名有腎病的66歲男子,2月12日於家中跌倒,送往瑪嘉烈醫院求醫,並報稱自2月2日出現疲倦、氣促和咳嗽帶痰,到院時出現發燒和血含氧量下降,需入院接受治療,其呼吸道樣本在2月14日證實對新型冠狀病毒呈陽性反應,當時情況已危殆,轉送深切治療部,需插喉。病人曾於1月22日(年廿八)經落馬洲口岸即日往返內地福田(去新洲中出大媽?!)和香港。不過衞生防護中心將個案歸類為「可能本地個案」。
小心疫病。小D去玩
多謝分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-5-2 05:31