[粗人粗語] 食咗賓賓

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

是咁的
五月尾時喺啲交友app見到個賓賓,個頭像係著吊帶和底褲。 一睇就知可問。
$700/2hrs包屌包按摩,價錢又唔係好貴。原本諗住約佢去維記爆房,佢話佢有book酒店房,因出面太熱,同啲姐妹每人夾一百book間房休息,又有冷氣又唔使逼人。加多一舊可去佢book嘅房玩。心諗$800有房又有得屌,仲有按摩,即刻confirm佢。
到嗰日,準時入房。樣就一般,身材都一般,但就夠主動熱情。一齊沖完涼就問我想屌先定按摩先,咁就先按摩培養下情緒先。
佢有帶備按摩油,雖然力度麻麻,但又推得幾舒服。唔好亂諗,係真正推油,唔波推嗰啲。
先推背,再推正面。突然幫我環保吹。嘩,佢把口堅勁,唔係淨係上下吞吐,有含、吸、舔,仲會含埋蛋蛋。佢嘅環保吹真係正,攪到我派彩比佢。
以為派完彩就完?佢繼續按摩,前後、上下、手腳、連頭都按埋。
按完佢又突然啜我奶頭和玩我條J,唔知係唔係佢都想要,而我條J又回復生氣,即刻反客為主,抱實佢,然後對準佢個窿,插入去,佢一邊呻吟一邊叫我用condom,但J已插入,老虎蟹都繼續屌埋啦。
我一路抽插,佢就不停呻吟和大叫,其實佢都餓咗好耐。插咗幾分鐘後中出埋比佢,然後沖涼放低家用就走。
待續........
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 mswchan ##1 的帖子

然後呢?

最終係你食佢定佢又食又拎

正到無朋友

咁大膽直入🙈我星期日都約咗個印印,第一次約呢個

謝謝各位師兄的留言,放心佢過幾日後M到,所以才肯比我中出。
個賓賓人爽直,話到明佢係為錢,所以都係供與求,唔似其他扭扭擰擰。
佢都明言自己有一個做咗五年嘅長期客仔,所以我都放心應該比較安全和衛生。

繼續......

第一次後大家都有繼續喺V7傾偈,有時個傾咸濕嘢,佢又會send啲性感相引誘我。

如是都傾咗個多星期,佢話跟住個星期日約咗佢個長期客仔,book咗酒店房,但個客仔要10點幾才到,間房9點就有,問我食唔食快餐。我二話不說即刻答應啦,佢千叮萬囑今次要用套,男人老狗梗話冇問題。

到嗰日我準時到達,一入房就又揸波又揸蘿。沖完涼後,佢坐喺張貴妃櫈度幫我含。佢嘅口技真係冇得頂,吹到我硬鳩鳩,幾驚佢吹爆我,我就推開佢,佢又肯比佢隻鮑魚我品嘗。

其實啲外傭都幾餓,品嘗緊佢隻鮑,佢竟然揸住我啲頭髮撳緊喺佢隻鮑度,隻鮑濕嘥,又夾我又呻吟,攪到我差啲呼吸唔到。

然後,擺平佢喺張貴妃櫈度,用條J磨佢陰戶,佢又繼續發出呻吟聲,我又唔理佢冇帶左左套直入咗。佢一邊叫我用套一邊欲拒還迎咁呻吟。插咗一陣,我都係抽番出嚟帶套再插。

之後轉姿勢女上男下,觀音坐蓮射咗。除套後都有事後蕭,真係爽YY。

待續.......

好吸引喎

thanks for your sharing!

一向印象中,賓賓都係戰鬥格,好多都好好砌!

有埋按摩咁好

連按摩都只係收 700, 重包房, 真係抵到爛啦

繼續

之後差不多每天佢都會msg我,有時又send啲性感相,攪到囉囉攣。

如是者識咗一個月,再次約佢。在約定的星期日前的星期五佢話M到,簡直係晴天霹靂。佢話可以按摩和口交,心諗冇得屌都應該唔去啦。

見我唔係幾覆佢(因做緊嘢唔得閒覆),佢就話佢兩日後都冇乜血,可以一路沖涼一路屌。嘩!咁大個仔都未試過衝紅燈,而且可以一路沖涼一路屌,立即放低手頭工作應機先。

到嗰日,入到房佢都話已經冇乜血,佢都有confuse點解嗰幾個月咁快冇血。我就唔埋三七廿一除衫開定水沖著涼等佢。佢入到嚟又大車又用蘿磨我,攪到我扯行旗,佢就“筒”高一隻腳,我二話不說對準佢個閪插入去。一路插又一路揸佢對波和玩佢粒lin,佢又叫又抓我背脊又咬我膊頭,插咗一陣再次中出佢。

然後上床按摩、口交。佢見我又再有生機,直接坐上嚟自己郁,繼續又抓又咬,攪到我都熱血沸騰。抽插多一輪又再中出,佢清理完我條J(有少少血),話下次要我幫佢舔鮑魚,玩69。

話咁快又兩個鐘,人生第一次衝紅燈嘅經歷都幾正。

仲有第四次的內容,如各位想知,請留言。

支持繼續分享!

多謝分享

支持師兄繼續🤤🤤

嘩! 真係睇到硬哂!