DOC Johnson拳交棒

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

美國DOC Johnson出品,大小跟真人的拳頭相同
/ d+ y% s, J) V! l滿足自己用拳頭塞入肛門的慾望,拳肛交人士的恩物.................* O7 \- B9 F+ F* h$ w( S1 d
把KY塗上.................5 z- _4 b# Y) L
MTXX_20190212_202933.jpg : ^4 s" y6 g+ |/ K
回覆 讚好 不讚 使用道具

對準屎眼坐落去..............3 o5 [0 f/ c: M& v( v7 ]

成枝野隊左入去..........................0 l6 U7 J# g* @1 q& k; R7 a1 c8 Z; Z

Ching好堅~

真係五體投地

xyz1 發表於 2020-8-15 19:37
1 Z0 I) X  c+ l8 `/ Y8 e1 J9 G真係五體投地

( q( z' l& v+ h* S4 _/ U9 z要塞入拳頭,必需要長時間訓練把肛門擴張,但不建議你去嘗試0 q1 d8 H* \6 P* R- g5 O* k/ F6 z% [
我的肛門由於塞入頭像那個巨型肛塞,已經被擴張過度,
7 h1 S' Z' L4 q0 P" p屎急時忍吾到屎,一定會瀨屎,即使不是失禁瀨屎,底褲也經常有屎漬" B4 S- f: J6 M) i1 |
所以出街時候要鴨住尿片/ n9 U' J2 Z& y3 l6 N7 a

江交樂 發表於 2020-8-16 06:25
3 q6 d$ F% s* n) W6 x7 J# b要塞入拳頭,必需要長時間訓練把肛門擴張,但不建議你去嘗試
( w' `7 Z  X( Y% P" a2 J我的肛門由於塞入頭像那個巨型肛塞,已經被擴張 ...

) P. t/ E  \" g* |) ]有冇凸咗條直腸出嚟

leekf123 發表於 2020-8-16 08:54   e$ @# V0 U1 l7 `5 e% L
有冇凸咗條直腸出嚟
4 v% l5 n# y% f9 m, h
冇,但肛塞拔出時可見到直腸內的情況

江交樂 發表於 2020-8-16 09:52 8 B4 I6 A( c; I' b- m
冇,但肛塞拔出時可見到直腸內的情況
0 B% M/ T. s2 N9 _4 f% Z) T
我見D鬼佬走咗出嚟再插過

leekf123 發表於 2020-8-16 09:54
. Z1 t2 J9 a" G0 g0 `2 }我見D鬼佬走咗出嚟再插過

9 g2 `6 h' i' t% P& j6 ~我被拳肛交時都可以見到我的直腸

江交樂 發表於 2020-8-16 09:57
; X2 |3 @" F- {, T% `6 U我被拳肛交時都可以見到我的直腸
* ^1 }. G# [: ]6 y2 z
佢哋俾人插到好hi

leekf123 發表於 2020-8-16 11:07 ! J9 g8 k; B) B/ G8 j  O1 j
佢哋俾人插到好hi
1 F  H9 F/ b1 w: j$ r* J, |
我也很hi,會被插到射精……

:lol:lol:lol:lol:lol: b1 l5 P+ \% G* j, ]1 P
0 d, u' X0 E7 u" P
師兄玩到咁癲  點夠你玩

回復 江交樂 ##6 的帖子5 g+ K: c" }/ R7 Q- y' @+ x) n. V

1 I* S2 [+ @# D4 ?& f4 b9 ]我估計冇乜邊幾個可以塞得入,佩服江兄

恐怖啊師兄

giveuadick 發表於 2020-8-25 16:26
- W$ c+ ]9 x3 z; F( l3 g師兄玩到咁癲  點夠你玩
' _$ g# ~: b4 k; o& Y
呢個女人可以用雙拳頭塞入去屎眼度,服未 7 G3 V3 l: ^1 {
% v) }$ o7 V% M$ N, ~9 p; V

井井有條 發表於 2020-8-28 21:59
* T6 F9 Q& B6 o5 r! N, J回復 江交樂 ##6 的帖子7 f- h8 P- i8 V4 M" @9 K( D+ X
& Z) L% M8 A! V9 v
我估計冇乜邊幾個可以塞得入,佩服江兄

: t3 t1 {  ?7 O2 M  j0 Z; M好多鬼婆都可以.........7 m6 l9 L  K3 ]5 _. r" ~

未試過手,但大丁試過,很 high. 想找小手一试。