[尋人] 福樂5A3 玥玥

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

好似疫情初期就返左上海,是否順勢離開紅塵? 定係轉做私鐘?
搵唔到福樂5A3 玥玥,唯有睇下佢d相懷緬...

唔通要食新囡玥儿頂住先?

https://go141.com/zh/B34291-%E6% ... ml?ref=LeftSideList

應該吾返黎啦,屋企人系哂上海,由初初系觀塘到福樂,吾經吾覺都五六年啦。
回復 一蚊仔 ##4 的帖子

我都同你一樣,持續支持左佢五六年啦,差不多每個月3-4次,每次家用都有多無少。佢真係一位值得欣賞&支持既囡囡,算係出於污泥而不染。

利申:我assume我同你所知玥玥既background info差不多。
too bad
成日都想有機會試
不過成日都去搵返舊相好
回復 magicben ##6 的帖子

好耐無見師兄你了,咁你福樂食開邊位舊相好?好似同我一樣都like Cathy?
回復 iandbilly91 ##7 的帖子

你好, Cathy去咗福樂我都未搵過佢, 或者疫情過後先去探佢
我多數搵7樓Sophia細細粒身型, 雖然腿唔長但腿夠幼
美中不足無全套 (可能我唔靚仔), 但覺得佢出火好得
年頭嗰時搵過6樓GiGi (之前一台有廣告), 皮膚白滑夠高瘦, 謝安棋feel
另外都試過同層小慧 (出lift轉右左邊第一間房), 中女但服務非常好
回復 magicben ##8 的帖子

你講果3位,我都未搵過,如有全套,希望可try try~
iandbilly91 發表於 2020-8-17 13:16
回復 magicben ##8 的帖子

你講果3位,我都未搵過,如有全套,希望可try try~

請問有沒有人知道福樂的思思去哪裡了?
回復 iandbilly91 ##1 的帖子

唔好意思,想請問而家5A3囡囡叫乜名?
magicben 發表於 2020-8-17 10:40
回復 iandbilly91 ##7 的帖子

你好, Cathy去咗福樂我都未搵過佢, 或者疫情過後先去探佢

6樓小惠有幾好?
eatc9 發表於 2021-6-20 13:18
6樓小惠有幾好?

有禮貌同有住家少婦feel
皮膚白淨又小毛
啱晒我胃口
magicben 發表於 2021-6-21 17:44
有禮貌同有住家少婦feel
皮膚白淨又小毛
啱晒我胃口

找日試下,記得樣子不太好,無入,招呼如何?
回復 magicben ##13 的帖子

我都like住家少婦feel.....咩room? 有無全餐?
iandbilly91 發表於 2021-6-22 09:29
回復 magicben ##13 的帖子

我都like住家少婦feel.....咩room? 有無全餐?

疫情前有全餐,而家唔清楚因為好耐無去
6樓出lift轉右,左邊第一間房
回復 magicben ##16 的帖子

即係入B房前,路經第一間。
iandbilly91 發表於 2021-6-22 16:13
回復 magicben ##16 的帖子

即係入B房前,路經第一間。

Yes, 間房對住條行
magicben 發表於 2021-6-24 22:51
Yes, 間房對住條行

試左,十分普通
回復 magicben ##18 的帖子

太開揚,反而無禁過鐘

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 14:01