[華南地區] 5/8北角啪針企企

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

5/8 19-02-17-20200806_b4b42f6fd797a08923afAD2DZ6QuWXDt.jpg 早去淺水游水 ,跟住落咸記,4/8啤酒送gap個件 都係著黑裙 IMG_20200806_190823.jpg 企地產,係永東見成班 IMG_20200806_190801.jpg 正義朋友 ,鸡飛嫖走,獅威77特卖場12元X3,去7仔500,5元,梗7仔,嗒住淡過師姑尿?(紅門入鬼门,嘆過師姑尿)嘅獅威,
過北角, IMG_20200806_190739.jpg 同妓評家吹下水,一件屌過無蓮拿好似叫阿英,過來嬲屌,話街市好危險,的熟客怕街市,決定後天返大陸,疫情好轉先回來,叫我上,我话昨天先出完嘢,要濑閪先硬,佢話好,上到房衰閪唔俾濑,摸到我硬入到,但屌極唔出, IMG_20200806_190350.jpg 以前冇留意,而今望到條囡有針窿,返乜大陸,可能後日上庭要受靶,屌極唔出,條鸡叫加五十俾我濑,我唔制,我再加一百玩多件有波好過,最後屌到軟能左,洗能落楼
去樓上整两盅19元亀苓膏,一田整個日本桃,搭地鉄見一個故人!唉

七爺:又倒屎塔咁早去游水?咁早邊有靚女睇架!
jimmyhot 發表於 2020-8-7 12:35
七爺:又倒屎塔咁早去游水?咁早邊有靚女睇架!

今次封灘堅做,而家的救生員蒲晒趕人,冲涼釘晒板,去游水,隔离石灘
老 fuck 爷话, "无得濑 千锤百鍊 都熬吾出汁来..."
mtlrichter 發表於 2020-8-9 00:42
老 fuck 爷话, "无得濑 千锤百鍊 都熬吾出汁来..."

無得濑+無蓮拿+返屌,真係出唔到
你可以解釋 有針窿是什麼?
為什麼返乜大陸,可能後日上庭要受靶,屌極唔出

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 10:35