侍浴36D大乳牛,由上至下慢慢磨,乳牛煎蛋,夾到我碌鳩硬到爆,櫻桃小口含住淡暖水來個冰火水蕭,一邊含到我幾乎射

簽到
名稱: 住家菜中韓混血
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/B29917-太子-兼職女郎-住家菜中韓混血.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

食君之祿,擔君之鳩,有錢使得囡推磨,睇中咗太子區住家菜中韓混血 好耐,人紅難約,約到囖,當然要同佢要番十式八式啦,等大家羨慕吓至得。新女住家菜中韓混血 樣子又索又甜,臉尖尖,一把長秀髮,非常標緻,真正的甜美可人兒,好有鄰家嘅女孩感覺,一開始有講有笑,好主動除我衫,我都幫佢除,大家摸來摸去,侍浴36D大乳牛,由上至下慢慢磨,乳牛煎蛋,夾到我碌鳩硬到爆,櫻桃小口含住淡暖水來個冰火水蕭,一邊含到我幾乎射,忍住急急腳出沖涼房,囡囡好細心幫我抹身。開口鯨吞我肉棒,脷尖更不斷撩撥添加深喉,吹得太激烈,搞到我大叫頂唔順,搞到我慶合合,呢個時候帶套最好時機,上套先來個由我進攻,玉洞狹窄,西水不斷流出,感覺良好,攻到佢大叫救命,轉下個姿勢,揸住我條熱狗塞入佢隻鮑魚,我雙手梗係揸住佢36D大波波啦,住家菜中韓混血 仲猛烈地狂un幾分鐘,合埋眼不斷享受打樁嘅樂趣,憂怨嘅呻吟聲,享受一流,仲有反轉囡囡,對正豐滿又圓滑嘅籮友,成條鳩隊到盡,抽出再大大力逼入去,啪啪啪,一路拍打一路插,瘋狂抽插百幾二百吓,一個不留神就精關一鬆,億萬子孫狂射,爽到腳仔軟。沖埋個事後靚涼,攬住住家菜中韓混血 食埋支煙,見出面有師兄等緊,費事阻囡囡做生意,即刻比錢加貼士閃人。同住家菜中韓混血 做愛真係好滿意,事後浴做足,有講有笑,服務態度好好,臨走仲好熱情,值得返食。
又索又甜
回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝師兄分享