指夠準,力度均勻適中,黎到細佬位就梗係成支含住黎吹啦,快慢節奏掌握得好好

簽到
名稱: 粉嫩小女孩
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/B34134-佐敦-兼職女郎-粉嫩小女孩.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

讀萬卷書不如行萬里路,成日去全港洗樓,街過街;路過路,何止行咗萬里路?不過為咗細佬性福,梗係要親自出毄洗去洗樓啦,今期去咗佐敦區搵食,一開門;粉嫩小女孩丁字腳挺晒胸收晒腰,笑容滿面,妖味姣味出晒呢,一對又白又滑又大波,睇波型最少有36D,絕對係我柸茶,興奮到剝到光豬一齊沖涼,搽暈沐浴露之後,幫我清洗搽出泡就用body來幫我洗淨全身,水中激情沖洗,享受埋水中簫轉移場地。佢跟住幫我按摩,指夠準,力度均勻適中,黎到細佬位就梗係成支含住黎吹啦,快慢節奏掌握得好好,爽到我喺爆與未爆之間來來回回,激到好似坐緊過山車咁,拿拿臨笠安全帽入正題,女上,高級騎術,我狂玩36D大波,騎住來玩,我忍唔住啜乳頭,享受到閉上眼睛發出呻吟聲,令我都立即慾火焚身,轉招男上,雙手搓波,每屌一吓佢就叫一聲,一路加速連插,收晒陰肌都比我衝開個窄西,流到成床都係西水,差唔多啦,從後來個熊抱抽插,對住個大籮友,一路抽插一路拍打佢籮PAT,啪啪聲,西水四濺,爽到震,插足十幾分鐘,過足晒癮,深呼吸咬緊牙根,大大力爆晒米青,好有女朋友感覺,事後仲有細心待浴,服務真係唔錯,仲幫手著衫,放低家用抱抱才走人。粉嫩小女孩夠晒淫蕩,越屌越有女朋友感覺,一定要返桌。
Cute girl. Thanks for sharing
回覆 讚好 不讚 使用道具

女朋友感覺

多謝師兄分享