[華南地區] 執錢屌X真係爽

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

昨天 IMG_20200808_083350.jpg 1596851790645_IMG_20200808_083428.jpg 去淺水,又落咸記,我係執一皮  (唔係纸皮,屌你老作紅門)每股,沽執6500X一皮,
真實有錢, Screenshot_2020-08-07-12-21-37-918_com.megahub.brightsmart.mtrader.activity.jpg 唔同红门條七頭老作去乜去物,小費都400,唔屌紅门先,講返去咸記点揾閪屌
去到, IMG_20200807_134345.jpg 揸住五文獅威,知慳用 IMG_20200808_083040.jpg V7又平八毫八 ,疫情缓和左,打躉.新鸡企滿街 , IMG_20200808_022536-2.jpg 又得如对面執件, IMG_20200808_022503.jpg 又係警告嫖客大厦炮房

上到房,梗係一路揸一路睇囡除,女人俾人屌都係要洗閪,見囡好sexy咁踎係半圓企缸洗閪兼放黄金液,睇囡尿尿死能都扯到慶合合,埋床边,就咁笠膠吹幾下,就瞓上床边,我分開佢雙肉腿, 佢隻西D毛髮濃密而黝黑, 兩片陰唇張開,埋首做下濑西男一輪,濑閪的,算陰唇,,再幫手擘開她兩片陰唇, 同囡抹下隻閪口水後,我用條濑完閪硬得直豎,大龜頭亢奮到青筋怒脹, 笠左滿潤滑鸠笠,瞄準她多毛的生仔閪一挺一UN, 吱一聲全入 她的閪窿… 她微叫聲聲假扮叫床,床边屌閪睇住拉出再挺成條入晒去! 正! 我真係好鍾意睇任自己條能屌閪,都算幾緊窄, 我手楂碗型乳房,口啜黑色乳頭生仔蓮, 我一路搓波啜奶,  一路U住囡隻閪, 人生一大快事! 我抽出抽入, un 上un 落, 佢係咁放聲聲耳語吾吾, 的米青要標

我係咁啜住佢對大波lin lin, 用腰力向上全挺UN,頂子宮口, 囡又全力咁前後磨, 唔夠一分鐘, 我伏身交颈嘶磨,而D米青子孫開始唔生性… 黎喇,顶實閪芯 射入鸠笠, 碌能chok完,囡即推身幫除套,入浴沖身著衫走人,
老fuck 爷好叻 今次无再 即插即涌 三下五落二  plug & paid
回复 我愛朱纷申 ##3 的帖子

老 fuck 爷 行为艺术家 身强力健 甘露 洒遍南北大妈
mtlrichter 發表於 2020-8-12 02:08
回复 我愛朱纷申 ##3 的帖子

老 fuck 爷 行为艺术家 身强力健 甘露 洒遍南北大妈

暫全港企企
thanks for sharing.....
your morning runs is really early. I hope we can see more girls pictures
感謝c兄分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-28 20:44