上到床,先幫同我全身按吓,由輕到重唔係亂按,跟住就用對大波同我波推全身,身心都比佢推到鬆哂,真係好撚正

簽到
名稱: 台灣校花
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/B32617-佐敦-兼職女郎-台灣校花.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

雖然我已經有個談婚論嫁嘅女朋友,佢樣樣都好,但就係佢堅持唔比婚前性行為唔好,唉!唔通日日打飛機咩?你估我真係咁乖仔呀!咪傻啦!眼不見為乾淨,次次夜晚送完佢返屋企,我都例必去佐敦偷跳,貪佢囡多又靚又大波妹多嘛,今期洗完樓;就搵咗台灣校花 仆野啦,都咪話唔過引。姣妹台灣校花 ,鵝蛋面型勁靚,對大波夠正,精靈而水汪汪嘅眼晴,加上好好笑容,薄薄誘惑紅唇,梗係入閘啦!實話實說,台灣校花 對D級奶好正,亦唔執輸抽水,手感軟滑又彈手,侍浴36D真波由頭到腳慢慢磨擦,乳牛煎蛋,夾到我碌鳩硬能到爆,櫻桃小口含住淡暖水一邊水蕭一邊磨我,舒服完急急腳出沖涼房,囡囡好仔細幫我抹乾淨。上到床,先幫同我全身按吓,由輕到重唔係亂按,跟住就用對大波同我波推全身,身心都比佢推到鬆哂,真係好撚正,跟手漫遊到我典床典蓆,上套吸啜進攻细佬,舒服到我打冷震,埋牙笠袋自動波女上,佢好投入,騎住我嚟自摸,唔知以為自己拍緊四仔,隻蟹有股吸力,一吓吓夾我條鳩,我唔可以就咁比佢坐爆,差唔多男上,掌上壓式屌囡,成支棍由頭插入晒,摩擦到條囡西皮反晒,叫晒老公,咁自然要大大力回報番台灣校花 啦,即時屌到佢反晒眼,流晒西水同眼淚,再來狗仔式疾速勁衝,屌到啪啪聲,水聲吱吱不斷湧出,一股濃烈而熱盪嘅精液,就激射而出,抽出黎仲見成半袋精液,射左好撚多子孫,真好爽好過癮。屌得咁撚過癮,台灣校花 梗係會係下次返桌目標啦。
+ ]4 y8 D8 j0 z6 v' T& T
身材非常之好👍
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 on6dog ##1 的帖子
5 I9 Z' ~: N" N3 d& _- y$ e6 e. }+ P! H: {0 ]- m! e6 z
吸引 , 多謝分享 !

對大波夠正