樓主: darkchris999

[粗人粗語] 大家分享一下上一樓一奇遇

回復 aunt ##18 的帖子

有冇收平d同特別服務呀
回覆 讚好 不讚 使用道具

奇遇2:

有晩即興揾另一個相好救火,上到去㩒鐘開門見佢同另外三個friend鋤緊啤,原來佢約左朋友食晚飯本來想提早收工,跟手佢班friend玩埋果鋪就話出落去行個圈先唔阻我地做正經嘢~

點知之後搞到一半響CCTV睇到佢班Friend只響出面巷仔等,間中仲走過來門口偷聽,相好嗌得大聲時又見佢地掩住咀笑,我見咁樣就特登鋤大力d鋤深d等佢嗌大聲d ,最後我仲特登問佢射入去得唔得,係要佢講出口話要我射晒入去 ,最後完事一齊走,同佢地一齊行左一段路先分道揚鑣,期間畀我發現佢其中兩個friend沿途成日偷望我

PS:相好訓低果個角度係睇唔到CCTV,可能果下真係唔知佢班Friend響門口偷聽,唔知事後佢班friend有冇聽返佢知,感覺上佢班friend就算唔係現役以前都係做過141,正常唔係呢個圈子嘅人都未必會咁樣響囡囡開工地方打躉~

講起整燈我都試過,換光管、厠所燈膽、仲有果d紅紅紫紫嘅掛燈我都試過幫囡囡整

我都試過幫相好買淋浴露喎,仲要特登買隻無味嘅

darkchris999 發表於 2020-8-18 13:31
奇遇2:

有晩即興揾另一個相好救火,上到去㩒鐘開門見佢同另外三個friend鋤緊啤,原來佢約左朋友食晚飯本 ...

師兄識玩😏

回復 darkchris999 ##22 的帖子

我又試過相好姊妹係門口等,果野真係好正

神之水滴滴 發表於 2020-8-18 15:30

屌都屌得起勁d

神之水滴滴 發表於 2020-8-18 12:56
回復 aunt ##18 的帖子

有冇收平d同特別服務呀

無呀~一撚樣

神之水滴滴 發表於 2020-8-18 15:30

双飛嘛

試過幾年前響發利7樓試咗過客串女女
佢實在太靚同身型完全係我杯茶所以我食完返轉頭再食(i.e. 出咗房行咗幾步再按鐘)
嗰刻完全沈船,同一個小時第二次見大家淨係除衫攬實傾計
偷跳完我回到公司先發覺留咗隻勞響女女到(OMG!)
9衝返去發利好彩女女幫我收埋隻錶如無意外攞返
最可惜抄牌失敗已經揾唔返佢

Btw, 仲記得試過去完香檳返到元朗西鐵站有條友話我之前響香檳俾假錢女女 (當然無發生)
仲攞住個手機話佢大佬有嘢同我講
我死口唔認去過香檳仲叫佢去報案

magicben 發表於 2020-8-18 19:39
試過幾年前響發利7樓試咗過客串女女
佢實在太靚同身型完全係我杯茶所以我食完返轉頭再食(i.e. 出咗房行咗幾 ...

條囡咁有品
勞都唔偷你
你都居然唔抄牌?
真係失策

回復 aunt ##29 的帖子

佢有問架,但我對兩飛麻麻地,係上海spa試過一次

你同學正唔正有冇返食?

回復 darkchris999 ##27 的帖子

女係門口係正d, 男人就。。。試過反左牌都按鐘,真係出唔到,唔知咩原因。

神之水滴滴 發表於 2020-8-19 01:19
回復 aunt ##29 的帖子

佢有問架,但我對兩飛麻麻地,係上海spa試過一次

翻食過一次~跟住失蹤左

另一個相好!

用手機回應 神之水滴滴 #33 的帖子

係喎!所以見d人洗樓明知囡囡做緊嘢我最憎3樣嘢:
1.見到反左牌仲要㩒鐘(『請稍候』係三個好簡單嘅中文字)
2.企定定響房門等上一位師兄完事搶入閘(你慾火焚身你嘅事,我相信大部份師兄不論入閘前出閘後,唔想第一眼見到係個男人,有心幫襯咪轉頭返過,再唔係就巷仔外等聽到開門聲咪入囉!)
3.企定定響門口偷聽(囡囡嗌得淫想聽下無可厚非,使唔使聽足兩三個字?)

不過諗諗下如果門外果位仁兄大嗌「你屌緊我老婆」,各位會唔會興奮D?

darkchris999 發表於 2020-8-19 12:55

香港係有好多撚樣廢佬
已經習慣

回復 darkchris999 ##36 的帖子

第三點試過幾次,當時個相好即時打我屁股打到啪啪聲,笑鬼死我。

tpman1 發表於 2020-8-18 14:14
我都試過幫相好買淋浴露喎,仲要特登買隻無味嘅

我有個相熟囡囡,我成日笑佢D梘液好大陣香味,佢再唔換就冇人會再幫襯佢。有次我又講,佢指住枝嘢話,佢啱啱用完,係有個客買畀佢。我同佢講,你個客都仆街。

darkchris999 發表於 2020-8-19 12:55

有廢佬只係去𥄫吓囡,聽吓囡吟叫。
企係門口等嗰D 真係仆街。