樓主: darkchris999

[粗人粗語] 大家分享一下上一樓一奇遇

回覆 讚好 不讚 使用道具

darkchris999 發表於 2020-8-24 16:05
奇遇4

呢個都係早兩個星期發生,相熟囡囡(相熟但又未去到相好,通常係將佢放waiting list,揾唔到相好就揾 ...

散叫實際D

Jlw2hs 發表於 2020-8-25 12:06
好多年前,一晩同班波友踢完波,自己一條友上咗日本名山。
囡囡大約20出頭,少女身材加好光滑,應該10個男 ...

佢可能以為佢會收唔足錢

Jlw2hs 發表於 2020-8-25 12:06
好多年前,一晩同班波友踢完波,自己一條友上咗日本名山。
囡囡大約20出頭,少女身材加好光滑,應該10個男 ...

我都試過有人上來找相熟囡囡悔氣,趕得切果d人上來前熄晒房內外燈同CCTV,又收埋牌扮冇人

結果果d人見拍門冇人應,走去拍巷尾泰妹房門,個泰妹畀佢地又盤又凶,最後好在有睇場上來趕左果班人走,睇場臨走閂埋大閘,但我地全程冇出過去,等到隔左三幾個鐘我先同囡囡走,期間同佢執多一劑

darkchris999 發表於 2020-8-26 16:38
我都試過有人上來找相熟囡囡悔氣,趕得切果d人上來前熄晒房內外燈同CCTV,又收埋牌扮冇人

結果果d人見拍 ...

我都試過7、8年前元朗, 果時好多7日鮮
有次做做吓有海關捉人, 嚇到死, 好在囡囡一早掛咗收工牌同熄咗燈
係CCTV望住佢哋反應, 又挨耳仔度門偷聽有冇人
好在5分鐘拉咗隔離一两個收隊
之後同囡囡再續完事就走!
好刺激!

我試過以前係元朗搵食 有一個身材幾好嘅女女 跟住入到房都做完前戲 上埋套插左幾野之後 突然熄哂燈停電 咁佢梗係打電話比包租婆 咁我見到佢咁樣 我就拔套繼續插佢 跟住佢就真係好似av咁 要一路忍住唔叫一路同包租婆講話幾時上黎整 跟住傾完佢仲話我好衰 又無套又講緊野果陣不停插人 最後大家都好興奮 我仲中出埋佢 不過依家佢都唔係元朗 不過第一次真係覺得自己做左av男主角咁

回復 風繼續吹啦 ##66 的帖子

師兄應該同佢都幾熟
如果唔係做完我怕被人打多啲
搵到信得過女女可以咁玩係開心嘅

magicben 發表於 2020-8-29 13:52
回復 風繼續吹啦 ##66 的帖子

師兄應該同佢都幾熟

師兄,唔好咁認真,你睇下上線時間,依度好多人九up吹水,佢依d故事,我估師兄都識作

回復 darkchris999 ##1 的帖子

what a sweet story😂

回復 aunt ##4 的帖子

did you fuck 中學同學 very hard ?
did you have smoke with 訓導主任 at stair and share some info😂

回復 23號 ##8 的帖子

she cried becoz she's expecting a formal rice box, not 豆腐花😂

僑偉 發表於 2020-8-30 00:34
回復 aunt ##4 的帖子

did you fuck 中學同學 very hard ?

都會插得落力啲既😜
訓導主任就9秒9走人

回復 神之水滴滴 ##16 的帖子

".....相好比人包起左,然後條女西痕,約左我去爆房" >>>>>>obviously ching is a good technician

回復 darkchris999 ##22 的帖子

兩個friend偷望you, expecting you to 3p with them and 射晒入去

回復 darkchris999 ##41 的帖子

i service you,(you also fuck me very hard and make me happy,) 唔緊要la!
(....) is the hidden sentence she didn't say

回復 mariohjj ##42 的帖子

you sure they're both human ?😮

回復 aunt ##72 的帖子

訓導主任 go to 141 only try to bring those girl back to right track, what is he afraid of😂

僑偉 發表於 2020-8-30 00:36
回復 23號 ##8 的帖子

she cried becoz she's expecting a formal rice box, not 豆腐花😂

可能佢覺得自己好慘,
竟然遇到條友冇錢請佢食飯,
只夠錢買碗豆腐花......😂

好多年前喺日本山差不多11點上去睇下仲有冇囡點知見到個幾好入左佢仲話差唔多收工沖完涼CCTV見到有人等佢囡囡話佢條仔接佢收工我仲大大力屌到佢呱呱叫完事後沖涼又硬返再執多濟走時佢條仔眼啤啤因為佢等左個幾鐘

回復 darkchris999 ##64 的帖子

執多一劑免費?