樓主: darkchris999

[粗人粗語] 大家分享一下上一樓一奇遇

回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 小女女 ##100 的帖子

交易現場

試過條女幫我吹緊, 細佬已經硬如鐵, 忽然佢隔離房按鐘話佢個插蘇消左, 條女開門比插蘇佢. 佢見我亦條條訓响床度就好大聲咁叫我慢慢嘆啦. 果刻面都紅埋.

中佬勁無聊 發表於 2020-11-17 15:02
試過條女幫我吹緊, 細佬已經硬如鐵, 忽然佢隔離房按鐘話佢個插蘇消左, 條女開門比插蘇佢. 佢見我亦條條訓响床度就好大聲咁叫我慢慢嘆啦. 果刻面都紅埋.

叫佢一齊玩麻

試過行雷條女話驚搞完同我拖住手瞓係到傾偈陪佢

試過做緊條囡電話響,聽到囡囡個仔(聴到仔仔名叫XX賢)的MISS打來叫佢準備學校野之類,但我仲插住吊緊!收缐後繼續下去,我一路吊心諗:賢仔,我吊緊你老母.......🤣🤣🤣

中女王 發表於 2020-11-22 23:48
試過做緊條囡電話響,聽到囡囡個仔(聴到仔仔名叫XX賢)的MISS打來叫佢準備學校野之類,但我仲插住吊緊!收 ...

咁我唔止咁tim。。我屌緊條囡時直情佢個女打電話嚟扭計。。條囡仲要一邊氹個女一邊比我插。。有幾下幾乎叫咗出嚟。。之後仲要話係佢侄女。。以為我唔識聽佢鄉下話

回復 slave_11111 ##107 的帖子

故事差唔多😂👍

講講下又記起。有次去咗揾個好熟嘅女女。。搞掂之後本來諗住走人。。點知門口有個客企住等。。女女認到佢係中學同學。。又唔敢開門又唔敢叫出去話今日full 晒驚比人認出。。最後我陪咗佢係房到吹咗成個鐘頭水。。仲要細細聲嗰隻。

佢中學同學真係好多耐性企咗成個鐘都唔走。。最後係隔離房個女仔出嚟話佢阻住做生意先肯走。。都唔知係咪收到風所以想上嚟睇下係咪自己中學同學做雞。。

回復 slave_11111 ##109 的帖子

知道唔出奇⋯⋯我玩開個相熟都係佢同學介紹入行!求學時期得唔到手,而家終於可以願望成真🤣🤣

中女王 發表於 2020-11-23 11:13
回復 slave_11111 ##109 的帖子

知道唔出奇⋯⋯我玩開個相熟都係佢同學介紹入行!求學時期得唔到手,而家終於可以願望成真🤣🤣

男同學介紹佢入行?咁都得?

slave_11111 發表於 2020-11-23 12:41
男同學介紹佢入行?咁都得?

女同學😉

回復 Oscartpp ##105 的帖子

有d sweet wor

Call埋出嚟3p 啦🤣

Call埋出嚟3p 啦🤣

試過幾次砌d嫩口泰妹,可能條囡冇乜經驗,抱起佢掛鼓就露出好驚奇、好新奇嘅表情,有d就唔知自己對手應該放邊,淨係識撐住幅牆

試過Book左時間,入閘后,囡囡從閉路電視睇到有位剛到門口嘅Ching,囡囡話嗰位Ching係快槍手,叫我出返去比佢入先,話10分鐘KO佢后再打返電話比我……之后當然無等返歸

namgor 發表於 2020-12-9 15:15
試過Book左時間,入閘后,囡囡從閉路電視睇到有位剛到門口嘅Ching,囡囡話嗰位Ching係快槍手,叫我出返去比佢入先,話10分鐘KO佢后再打返電話比我……之后當然無等返歸

10分鐘趕客走
怕怕

回復 darkchris999 ##51 的帖子

Please let me have her contact.

回復 中女王 ##110 的帖子

Please let me have her contact, I want to have visit.