樓主: darkchris999

[粗人粗語] 大家分享一下上一樓一奇遇

回復 ah_b999 ##140 的帖子

屌完業主,屌租客
回覆 讚好 不讚 使用道具

係呀,都好多年前,初初出黎玩。
上網見有相,條女個樣打咗格仔。
所以開始冇為意。到條女開工,先確定到條女先至係相中人

ah_b999 發表於 2021-2-18 11:30
我去一仔,通常都係日頭。
有次洗樓,好多女都未開。咁啱其中一個單位個女業主在單位內開咗門清潔中,我又 ...

係咪太子 名妓河邊草以前都成日客串

Bizet 發表於 2021-2-18 17:32
係咪太子 名妓河邊草以前都成日客串

不是太子,在深水埗。檔野都好似冇咗

我試過有女女叫我寫餐牌
因為佢話唔識英文

20多年前,上去旺角d馬檻, 完事後條女問我火車站點去,叫我帶佢走, 佢話佢係俾人呃落黎.  

chanjoe 發表於 2021-2-21 22:41
20多年前,上去旺角d馬檻, 完事後條女問我火車站點去,叫我帶佢走, 佢話佢係俾人呃落黎.

以前馬檻啲女真係呃落黎~仲要無得周圍去~

回復 chanjoe ##146 的帖子

我都試過一仔,做完之後,佢問我趕唔趕時間,佢話想收工返返上去,問我有冇時間帶佢去搭直通巴

hajimede 發表於 2021-2-22 09:25
回復 chanjoe ##146 的帖子

我都試過一仔,做完之後,佢問我趕唔趕時間,佢話想收工返返上去,問我有冇時間帶佢去搭直通巴

咁師兄有冇救風塵?

回復 steveseven20 ##149 的帖子

一齊食埋晚飯咪帶佢搭直通巴

河邊草,玩過。原來做左業主。

多年前陪fd去洗樓,嗰陣我仲比較純情。
玩完俾錢諗住走,點知條女留我陪佢食飯。
之後做咗sp一排,差唔多每個禮拜都上佢度2-3次咁...
不過當年接受唔到sp係做呢行,先慢慢唔搵!
而家諗返起都覺很自己傻...

jyyiu 發表於 2021-7-25 02:09
多年前陪fd去洗樓,嗰陣我仲比較純情。
玩完俾錢諗住走,點知條女留我陪佢食飯。
之後做咗sp一排,差唔多每 ...

免費比你搞? 師兄一定好靚仔或有過人之處整到條女好冧

slave_11111 發表於 2021-7-25 08:44
免費比你搞? 師兄一定好靚仔或有過人之處整到條女好冧

第一次有俾錢,之後就免費。
靚唔靚仔唔敢講,不過可能合佢眼緣。

上星期去揾個老相好。。一邊揸波一邊插。。肉緊唔知係咪大力得滯突然手心濕晒。。一睇見到成手都係白色汁我估係人奶。。

但係條女咁瘦唔似有咗。。

回復 seafoodfans ##132 的帖子

I want to have your experience too.

回復 seafoodfans ##151 的帖子

好想佢出山

小女女 發表於 2021-8-3 16:45
回復 seafoodfans ##151 的帖子

好想佢出山

邊個佢?……我講最靚果個錢揾到,香港深圳鄉下都有樓,單親媽咪,不過就比兩個仔激到嘔血,除左攞錢會笑下,最仆街係早幾年阿媽患乳癌入左醫院割波,一次都無去過醫院。我咁遠都返黎探佢。靚女割左隻波打擊真係幾大…佢比我睇,問重有無性趣屌佢,講真既係無,但都話佢靚女有內在美,嫁比我都要…過左幾個月一齊去泰國玩左十幾日。佢真係幾好,係泰國重揾靚女靚妖靚鴨一齊玩。人生第一次屌一隻波既,重有因為甩頭髮佢銻光頭,其實無乜波既都屌過唔少啦…

回復 darkchris999 ##1 的帖子

thx for sharing