[粗人粗語] 唉,叫左三十年雞,雞精回憶

當年上深圳,香格里拉都未開,火車站對面大片鐵皮屋(羅湖村位置)

髮廊十蚊洗頭,頂頭鎚,講掂d女上閣仔執劑200左右,食埋飯,成日消費都係幾舊水

當時好多人都北上消費,香港的黃業影響好大

回覆 讚好 不讚 使用道具

見隔離講『黑妹』,就想起好多年前第一次食黑妹的經歷

其實唔好黑妹,但有次去澳門金池沖涼

起休息室有一個黑蚊蚊的黑妹,係大山婆果款,大波大蘿

坐起休息室,完全無客有興趣

成班友起度話邊個選佢,夜晚餐自助餐同第日中午果餐夾份請佢

當大家嬉哈大笑之際,條黑妹主動走埋來……點知坐起我度,仲當住咁多人面前摸我碌鳩

我話唔制,攪左一輪,佢竟然拿我細佬出來含,就咁半推半就比佢拉左上房

最難忘唔係扑野,係比佢拉入房時,其他客的笑聲同掌聲

fatbilly 發表於 2020-8-23 21:40
其實早出來玩有個好處,就係多公同話題,交朋結友容易

新入識已經同人好快打成一片,九十年代,剛北上深圳,東莞,不論同事上司好快熟絡

以前公司要上去~同啲客一齊玩~又可以claim公數~幾爽

無師咁耐既回憶,不過回憶都係好既,點都係覺得以前好d,以前周圍都有既神秘房,d 囡又正又後生,充滿回憶,以前d泰妹又係又靚又後生,無論神秘房同泰妹,我都試過真係18歲,而家要試咁後生真係要酒店先有,真係可惜

精彩

回復 fatbilly ##1 的帖子

三十年前使唔使帶套呢又?

神之水滴滴 發表於 2020-8-24 09:17

睇你去咩場喇~~夜總會唔洗帶 ~馬欖睇囡囡9成都唔洗帶

回復 aunt ##27 的帖子

咁果時d1仔呢?

補充內容 (2020-8-24 17:10):
果時d囡囡唔怕攪大左?

神之水滴滴 發表於 2020-8-24 17:01

咁果時d1仔呢?

以前1樓1真係全部都係老雞,或者唔想露面的的阿太級先會做………

神之水滴滴 發表於 2020-8-24 09:17

我估師兄的意思係唔戴套扑野?

小弟玩左咁多年,一定嚴格遵守呢條死線,一定戴套,安全至上

可能90年代初,A屎剛流行,宣傳足………

仲有一件事,要引以為鑑的,有一位多年無見舊上司,退休後釘左

夜晚去殯儀錧時,見無推出來,同一般的儀式唔同,封晒棺仲見到有衛生處的封條之類的野

起舊同事口中得知,原來中左A屎………你都咪話唔驚

90年代初,北上消費已成熱潮,北姑襲港的風氣已漫延全港的夜場

當年流行的「跳舞」活動,乜野華國,斜路,東方等夜總會,以往ON99摸下手仔,唱下K成千銀落樓

的活動,已開始少人幫視

換來一批勇猛的北姑進駐,令夜場的陀地風光不再

部份場都行「一個兩制」陀地繼續摸下手仔,飲兩杯,出街叫價一千,但同房一入件北妹,勇猛主動

任抽任巢,同房的陀地,立即被冷待,繼而叫媽咪換件北妹,房內大解放

當年最好的「就地正法場」新興大廈,海X夜總會做得最好,價錢最清楚,$198鐘錢,女你自已傾

但大家都知$300有交易,傾掂,自已搵走廊黑燈房,頂住度門,就地正法,刺激又好玩

回復 fatbilly ##22 的帖子

有呢一份記憶已經抵啦

神之水滴滴 發表於 2020-8-24 17:01

咁果時d1仔呢?

囡囡話有避孕丫嘛~
果時啲一仔要睇報紙~中伏程度好高~呀fatbilly師兄講得啱就係多數老雞~門口有部份無歡迎光臨個牌~要睇門口燈~我以前試過按錯鐘俾人小爆🙈

fatbilly 發表於 2020-8-24 20:24
90年代初,北上消費已成熱潮,北姑襲港的風氣已漫延全港的夜場

當年流行的「跳舞」活動,乜野華國,斜路, ...

以前我係春田花花就地正法多~
新興啲囡囡後期好多都出咗嚟做141

以前夜總會都幾高消費~落去大富豪都成2萬幾埋單都未計囡囡果啲錢~

最記得大富豪出面爭的士去九龍塘爆房~個個揸住張500蚊紙爭的士

aunt 發表於 2020-8-24 22:43
囡囡話有避孕丫嘛~
果時啲一仔要睇報紙~中伏程度好高~呀fatbilly師兄講得啱就係多數老雞~門口有部份無歡迎光臨個牌~要睇門口燈~我以前試過按錯鐘俾人小爆🙈

哈哈,師兄講起先記得當年有賣報紙廣告呢回事

aunt 發表於 2020-8-24 22:50
以前我係春田花花就地正法多~
新興啲囡囡後期好多都出咗嚟做141

大富豪呢d檔次的「光廳」自已比錢就無試過

抆衫尾入過去見識下,d女其實普通料,係衣著,化妝靚d

fatbilly 發表於 2020-8-25 19:39

依家都有

fatbilly 發表於 2020-8-25 19:39

睇報紙搵一樓一完全係出賣年齡系列

fatbilly 發表於 2020-8-25 19:44
大富豪呢d檔次的「光廳」自已比錢就無試過

抆衫尾入過去見識下,d女其實普通料,係衣著,化妝靚d

我都係claim 公數先去~感覺上技巧同招呼好啲

fatbilly 發表於 2020-8-17 18:36
都係呻下,懷緬下

打從1989年出道去玩,二十幾年前已奉行「為家庭:二星期去去玩三次」的原則

Agree the sex life seems very bad from time to time. In 1989 there are so many lovely place to go.