[粗人粗語] 唉,叫左三十年雞,雞精回憶

以前未興北妹的時代,馬缆流行,陀地,馬拉,菲,泰,但有一樣叫『玻妹』,我開頭都以為係星架玻?但到而家都唔知係乜女?
回覆 讚好 不讚 使用道具

往事只能回味........

WX.141 發表於 2020-9-17 17:09
吕米高最後告唔入無罪釋放

聽聞係司徒法正教佢睇鬚改運

當年報道

呂米高(左)涉在色情網吧與未成年少女發生性行為,昨天出庭應訊。

【本報訊】著名賽車手呂米高涉嫌在色情網吧與未成年少女發生性行為一案,昨在九龍城法院開審。其中一名當時任職「網上輔導員」、現年17歲的少女供稱,收取300元報酬與呂在房內性交,為呂服務前已多次見過他在網吧出入。她曾問呂「是否電視講賽車那個?」但他含笑否認。事主接受盤問時承認,於網吧工作8個月期間,為超過300人提供性服務。

原名呂文灝的呂米高,昨在庭上神態輕鬆,不時抄錄事主證供。事發時尚差2個月才滿16歲的事主透過視像系統供稱,03年暑假她於報章看到招聘女侍應廣告,於是與同學到佐敦「情軒」網吧應徵。及後負責人稱職位實為「上網輔導員」,需提供3種特別服務,即手淫、口交及性交。已輟學的被告其後到吳松街「情心」網吧工作,每星期最多工作4至5天,每10天底薪有3至4千元,提供特別服務更可直接向客人收取100至300元。

坐呂大腿上性交10分鐘

她供稱,當年約10月,她其中於中午工作時被帶往一房間,看見客人面上留有兩撇鬍鬚,即覺得對方面善,便問:「好像在電視見過你,是否講賽車的那個?」呂笑著否認,但稱自己曾在新聞片中路過被攝到。之後呂問事主可否提供口交。事主拿取避孕套後,他又改口希望她提供「第3種服務」,即進行性行為。事主於是坐在呂大腿上性交,為時約10至15分鐘,呂給她300元肉金,但整個過程均未有詢問她的名字及年齡。她又稱為呂提供服務前,已見過呂曾數次於網吧出現,通常均是付款離開。

女方稱8個月接客逾300

事主接受盤問時承認,於網吧工作8個月期間,為超過300人提供性服務。辯方資深大律師包樂文質疑事主只是因為在電視見過呂,加上房間內只有昏暗燈光及電腦熒幕的光線,才誤會該客人是呂米高。但事主強調呂否認自己身份時表情顯示他是開玩笑,堅持無認錯。

案件今日續審,另一名事主亦會作供。

睇返新聞,就好唏噓

真係好抵玩,幾舊水,就可以就地正法,仲係靚妹

第一次大約係1994-5年, 喺馬檻食咗件陀地, 仲記得等緊女時個心跳到咩咁

手寫 發表於 2020-9-22 00:34
第一次大約係1994-5年, 喺馬檻食咗件陀地, 仲記得等緊女時個心跳到咩咁

叫雞其中最過癮就係等女期間的感覺

fatbilly 發表於 2020-9-22 10:08
叫雞其中最過癮就係等女期間的感覺

第一次唔敢彈女, 震過貓王🤣🤣🤣

鍾意腳
一般交往滿足唔到就出黎玩

fatbilly 發表於 2020-9-15 08:32
以前未興北妹的時代,馬缆流行,陀地,馬拉,菲,泰,但有一樣叫『玻妹』,我開頭都以為係星架玻?但到而家都唔知係乜女?

kuala lumpur 吉隆坡?

lelectronicsl 發表於 2020-9-22 16:40
鍾意腳
一般交往滿足唔到就出黎玩

矛錯,用錢交換的
可以滿足日常無可能的欲望
當然,唔可以太過份

klam 發表於 2020-9-22 19:09
kuala lumpur 吉隆坡?

真係唔清楚,真係要d前輩證實下

手寫 發表於 2020-9-22 14:30
第一次唔敢彈女, 震過貓王🤣🤣🤣

第一次叫女,起油麻地平安大厦
$120.賓妹,吹到一半都爆左
條女抹左即上套,當年後生又做到
所以好記得

回復 fatbilly ##93 的帖子

exactly    玻妹=KL girl

回復 fatbilly ##81 的帖子

係新加波,90年代初期,馬拉、賓妹、泰妹等等,都係220咁上下。波妹需要400~450家用。

回復 fatbilly ##93 的帖子

師兄,應該同我都係個個年代出山既,冇理由唔知嘎。

回復 klam ##91 的帖子

吉隆坡個D係馬拉妹,比新加玻既平好多。

回復 tsuizhiwen ##98 的帖子

87 年去 sg 同事帶去雞 dou
分級數 好似 sg$100-150-200
記得件 怡保妹 好靚 環吹舐屎眼
到宜家都未遇上咁質素

’kallang‘ 個 d 就食唔落

fatbilly 發表於 2020-9-25 11:45
第一次叫女,起油麻地平安大厦
$120.賓妹,吹到一半都爆左
條女抹左即上套,當年後生又做到