[粗人粗語] 唉,叫左三十年雞,雞精回憶

2000年鳳黃台初起,求其一件141都索過而家果堆HG
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 darkchris999 ##101 的帖子

鳳黃台係?

回復 fatbilly ##1 的帖子

總之,喱兩年喺黑暗時期,人間地獄。

回復 darkchris999 ##103 的帖子

, 上網查唔到。。。

用手機回應 神之水滴滴 #105 的帖子

摺左九世喇

我都叫左三十幾年雞,不過無咁密… 多數係無女屌或鬧交先去叫雞,一係去左外地做野,好似去大陸做野咁… 香港試過連續叫五隻,入完一隻過隔離或上落樓… 果次係比條女鬧我,佢用粗口話我無燃用,因為我唔記得睇火,佢煲湯煲瀉左出黎。哈哈哈哈哈… 屌完五隻雞半夜返到去,佢問我去左邊,我話你話我無燃用嘛,我咪去叫雞試下囉,屌左五隻… 以為佢會又粗口鬧我,點知無,佢問,咁有無屌屎忽呀,無 ? 黎,屌我屎忽… 跟手我係雪櫃揾到條苦瓜插住佢隻西先屌佢。屌到佢話,老公,你條鳩好正呀,我鐘意.......,我要食精呀。重邊有精射比佢呀,只好話,對唔住啦, 老婆,射得 d 水,下次補番。 訓醒第二日佢都唔知幾乖,成隻貓貓咁。

fatbilly 發表於 2020-8-17 20:32
又講返89-90年的雞價

旺角馬腩:泰妹,賓妹,馬拉$160 半個鐘

忘記左幾多錢,有記憶既都去都390

大概 90 左右,元洲街好多泰妹企街... 個個樓梯口都有。記得有個好白淨靚女又大波,有個好細粒,只到我心口,但好淫,射完即刻同你輕力吹,吮番起又即刻坐上黎 un.... 高果個重比屌屎忽…  我日日放工都去。後來忽然無晒,得番班阿婆。跟著去馬欖,然後到日日發,日月星。有次去左間唔記得叫乜名,咸書果個未開工, keeper 話有個啱啱到,16 歲… 波仔細細,緊張到乜水都無,但幾友善聽話,加鐘… 當佢情人咁玩,慢慢聊 (佢話剛朝早大陸落黎),又錫又吮,重奶西鑽屁眼,終於有水出,隻西好緊… 試用手指插佢屁眼… 兩粒鐘好快過,走前佢叫我再揾佢,不過揾唔到,次次都在上緊鐘。呀... 記得啦,始創城。

大約1994年到依家, 粗略估計叫雞都洗咗最少$500,000🙈

講真而家真係越嚟越唔好玩
疫情唔在講,女質素又持續下跌
所以除了搵相好我都無洗樓好耐
不過都怕相好唔做就斷層, 剛剛有個話我知唔再開大
之前佢同條仔散咗話想有個新開始

magicben 發表於 2021-2-15 10:30
講真而家真係越嚟越唔好玩
疫情唔在講,女質素又持續下跌
所以除了搵相好我都無洗樓好耐

同意 質素下跌價格上升

感覺上以前d女敬業樂業多啲,而家d女就劏客當你傻仔

現在下下計錢, R pat又加100, 除衫又加100, 無以前咁好玩

c69394 發表於 2021-2-16 23:31
現在下下計錢, R pat又加100, 除衫又加100, 無以前咁好玩

鬼叫而家貨源短缺

又無得離港

第四波之後,幾個指壓女,都轉左自由身,做141

大家都好兄弟feel去講,好共鳴⋯⋯
話說第一份兼職錢就睇報紙搵一仔叫,係中老雞😂記得一插即射😂
之後就勁囉,越玩越多:順序係一仔、老廟、援交、骨場、馬欖、賓印、髮仔、spa...
外地就新加波龍芽,好大開眼界,happy。再番深圳骨場⋯⋯😀
而家慾望升到想搞港女了,即係地鐵月台每日見果d大pat瘦手香港女,但要2、3000,仲要冒風險⋯⋯
可能要止步了。
一仔、骨場搵開的雙好全部消失哂⋯⋯丫,仲未提幾個SP⋯⋯後悔冇keep contact⋯⋯
好,大概一生係gum.....

手寫 發表於 2021-2-9 00:25
大約1994年到依家, 粗略估計叫雞都洗咗最少$500,000🙈

好撚有共嗚!成日話自己冇錢買唔到樓,屌吖!其實如果我依世人儲起晒所有「雞錢」,應該都夠首期買間細細地嘅樓上車了!

而家門口寫服務越多先驚

回復 fatbilly ##116 的帖子

係, 指壓45分鐘, 再勤力都係賺有限錢, 出去自己返一樣鐘數, 搵得仲多