[粗人粗語] 唉,叫左三十年雞,雞精回憶

指壓最值錢係個招牌,招來客人唔使煩

聽女講,而家一個鐘分得250左右,但點都算有客
回覆 讚好 不讚 使用道具

二十年前,旺角三街的盛況不再講,當時深水埗福榮街以東那邊,晚上九時十時後成條街,囡囡一字排開任君選擇,又後生、又靚、、態度好,而且價錢親民!有冇C hing 再分享一下!

johnatom 發表於 2021-5-14 14:14
二十年前,旺角三街的盛況不再講,當時深水埗福榮街以東那邊,晚上九時十時後成條街,囡囡一字排開任君選擇,又後生、又靚、、態度好,而且價錢親民!有冇C hing 再分享一下!

有,200蚊起容記小菜王果度的檔口揀女,質素唔錯的,化晒雞妝,女都後生的

有次揀了個好大波的,又著件背心,一睇就知係雞

因要同佢行去福榮街上房,沿途都好多人望住佢

我當然同佢隔開好遠,點知佢起大廈開大閘時,好L大聲叫我過來

幾百途人望住我,當時真係想搵窿捐

以前『靚妹』真係唔似而家咁值錢

因為搭程車去沙咀,沙灣大把靚妹未入得大場做,百零蚊就一個快餐

最平向西,羅湖村,一舊就可以打個冷震

小弟從1996年puppy love失戀後,開展141之路,當年破青頭仔之地就係cwb合宜,主要玩既地方都係TST / Wanchai / CWB,原來都玩左二十五年了,印象中響咁多年歡場中都keep左4-5位做朋友知己,咁當然有友誼波啦!亦有被當中一位沈響自己身上,皆因當時30出頭,入世未深,嘩....都被條囡拖左成年,好在最後都無損失平安全身而退,自始之後就記住留精不流情。以前後生時,平均一個月都玩6-8次,到近3-4年就平均一個月玩4-5次,因為可食用既141就係越來越少!最大突破係我,3年前開始有玩ladyboy (LB),未covid前,大量貨色到港搵食,分分鐘超班過d囡幾倍,越玩越有經驗,玩得多真係會返唔到轉頭,高峰時真係全月玩LB,所以都keep左係2-3位做朋友,主要for 返踔有jetso,都遇過幾次係夾正出trip,響Taipei / Bangkok食返佢地。Covid來到後,就真係無啖好食,唯有食返141,不過只係一個月玩2-3次,大家都知個market無起色,囡既quality都唔來comment啦,所以分分鐘都只可食返相熟,正所謂做生不如做熟,起碼make sure值CP先…… 唉,相信我都好快會要收山,真灰!

fatbilly 發表於 2021-7-8 21:15
有,200蚊起容記小菜王果度的檔口揀女,質素唔錯的,化晒雞妝,女都後生的

有次揀了個好大波的,又著件 ...

現在揾完女女帶住口罩出問口落樓,壓力冇咁大。

當年上石龍,去K2千玩,一入房即比兩條囡吹,原來係啲Fd玩嘢,話如果可以即埸吹爆我,即比200人仔。我就衰啲,令囡囡賺唔到呢200人仔!

iandbilly91 發表於 2021-7-9 15:03
小弟從1996年puppy love失戀後,開展141之路,當年破青頭仔之地就係cwb合宜,主要玩既地方都係TST / Wancha ...

襯仲硬得起,起人生留返多d記號

jerryz3m 發表於 2021-7-9 21:02
當年上石龍,去K2千玩,一入房即比兩條囡吹,原來係啲Fd玩嘢,話如果可以即埸吹爆我,即比200人仔。我就衰啲,令囡囡賺唔到呢200人仔!

咦,都係石龍的『老鄉』喎

我鐘意過條橋的『石灣』玩

回復 bellboy ##126 的帖子

你又講得岩!

fatbilly 發表於 2021-5-3 11:14
指壓最值錢係個招牌,招來客人唔使煩

聽女講,而家一個鐘分得250左右,但點都算有客

250 seems little bit low but at lease they don't need to paid for the ADV cost if they are running !$!.

睇住你地d 2000年前出黎玩既人

叫我呢d點睇

回復 jerryz3m ##127 的帖子

留左唔少腳毛

用手機回應 井井有條 #133 的帖子

同道中人!

fatbilly 發表於 2020-8-26 19:48
當年好多後生仔,覺得明買明賣的叫雞行為,感覺麻麻

好多後生鍾情比「光廳」次一檔的黑廳

係呀 果時d 女好識拖長黎玩~ 真係好襟計

aunt 發表於 2020-8-29 07:13
豉油街熟食檔未拆果時~啲囡囡波濤洶湧~周街都係

果時金豐有兩檔另一當叫金鑽~ 金豐隔離樓上有檔魚蛋檔(好似依家西班牙咁)唔記得咩名嚕....

我最搞笑係依家去k場都撞返一兩個媽咪~ 有間仲要改左名我都唔發覺又常去  

老點 發表於 2021-8-6 17:37
我最搞笑係依家去k場都撞返一兩個媽咪~ 有間仲要改左名我都唔發覺又常去

我都係咁~上去去熟口熟面~

fatbilly 發表於 2021-7-10 19:05
襯仲硬得起,起人生留返多d記號

絕對係「金句」!

johnatom 發表於 2021-5-14 14:14

歷歷在目,是值得再三回味的時光!