[粗人粗語] 唉,叫左三十年雞,雞精回憶

大陸仲有幾個口爆場d女有聯絡
回覆 讚好 不讚 使用道具

以前仲讀緊書嗰陣就出嚟玩一樓一, 嗰陣都仲係3舊水就得

而家疫情,好多舊相好叫晒救命

連小弟都驚死,想幫下手都唔敢

回復 fatbilly ##158 的帖子

真啊師兄

同餐廳一樣
唔係話靚裝修fine dining 就一定正

有時d爛鳩場,先食到好野

都要「雞腳」朋友多,有乜好野,第一時間通知

96初出度都係玩141先,有舊同事帶我玩茶舞

之後有朋友帶我過二線關既髮廊搵囡過夜,好記得第一次去,條女好後生好豐滿,波波好大,又彈手,之後一次比一次差,第三次居然口講可過夜,但做1Q就走

之後有去過澳門艾曼妞,打令

99年然後又有另一朋友帶我去過沙咀

之後有段時間有女朋友,就留港玩桑拿,USB

然後又去過常平和淡水,深圳機場

最最最意想唔到既一次玩法係,諗返起覺得太後生唔識死,試過在報紙打電話識左一個男人,叫我上深圳同佢二奶扑野,佢話自己年紀大,不能滿足佢,所以搵人同佢搞,當時內射左佢3次,(佢話條女唔鍾意人用套,好乾淨,唔駛怕),晚上仲請我食飯,才返香港,全程我只係俾酒店錢,佢俾二奶我中出,仲要多謝我滿足佢性需要,真正又食又擰

不過佢二奶幫個男人生左個仔,但飛機場,搵多一次就冇去,本來唔想去多次,因為之後我有一個朋友用一樣方式識左果個男人,叫我陪佢上去,我上到去先知,結果我又執佢一劑內射,我朋友堅持用套

當時唔識死,又冇諗過禁錮,屈錢,愛滋呢個問題

雄心雞蟲 發表於 2022-2-16 19:38

出色,大開眼界

我八卦,想知當時報紙廣告(?) 係點寫?

bellboy 發表於 2022-2-18 12:19
我八卦,想知當時報紙廣告(?) 係點寫?

當年睇方向報,以前141都係睇方向報登廣告,好似係徵友果類,我打電話問詳情

之後個男人約我出去,話睇我樣貌得唔得,評估個佢二奶應該ok,佢又俾二奶張相我睇,雙方ok便約一個星期六上深圳,食完午飯便係火車站附近酒店開房,跟著佢,二奶,佢個仔,和我上房,佢係房陪個仔,我同佢二奶先一齊沖涼,然後上床,講你地可以做事唔駛理佢,你可以唔戴套射入去,咁我地做左一次內射,之後佢話帶個仔返屋企,間房得返我同佢二奶兩人,佢好熱情,之後好似再做多兩次,個多小時後個男人返來,便退房落去食晚飯,然後我返香港了

雄心雞蟲 發表於 2022-2-18 12:53
當年睇方向報,以前141都係睇方向報登廣告,好似係徵友果類,我打電話問詳情

之後個男人約我出去,話睇 ...

呢D經歷好難得

bellboy 發表於 2022-2-18 13:04
呢D經歷好難得

個男人送個大陸二奶俾我扑,又唔問我攞錢,又可以中出,事後仲請我食晚飯,簡直不可思議

有時一過羅湖關,經過火車站酒店,都會回味一下

嗰個男人應該四五十歲,個二奶應該二十幾歲,我當年未夠二十歲

果個年代,流行「科林」三唔識七約埋去「混k」

當年試過起常平,唔記得間乜酒店(中元街)同埋人一齊玩

有個阿叔自已有屋,帶埋人上去玩4P

雄心雞蟲 發表於 2022-2-18 12:53

之後個男人約我出去,話睇 ...

難得的經歷

fatbilly 發表於 2022-2-18 13:50
果個年代,流行「科林」三唔識七約埋去「混k」

當年試過起常平,唔記得間乜酒店(中元街)同埋人一齊玩

我都係2011年才第一次去常平

當時早上去桑拿,晚上去NC

桑拿做2q,晚上搵女過夜只做到1q半……

當年過夜1000 至1200,2017去淡水已經2000

完全冇諗過點解有人咁大方,雖然只係二奶,但都送個女人俾其他男人食

以前買方向報都係為醫藥版,當時好得閒,睇埋徵求版

fatbilly 發表於 2021-9-27 21:12
上年唔記得起telegram點樣約到個好可愛的妹妹

無雞味,好靚女可愛,身形同塊野,包括腳趾都好靚……

年紀越大越覺得服務重要

雄心雞蟲 發表於 2022-2-18 15:29

完全冇諗過點解有人咁大方,雖然只係二奶,但都送個女人俾其他男人食

條女齋小,無同你車同你吹?乜款?

Tongchan1 發表於 2022-2-19 02:00
條女齋小,無同你車同你吹?乜款?

已經係廿幾年前的事,太詳細唔記得啦

一定有互動,挑起大家性慾

長頭髮,瘦女子一個,波真係太細

fatbilly 發表於 2020-9-4 12:20
香港曾經有個短時間,網巴的興起

其實果個時間至多靚妹,學生妹,又抵玩

係!當時網吧真是好正,真正陀地靚妹,16,17歲,正宗仆仆翠