[LB(Ladyboy)☑︎JJ] 同妖玩乜嘢最high?

回覆 使用道具

互插! 3p!
回覆 使用道具

回復 kitboy8 ##1 的帖子
1 D/ W7 ~1 k, |% o4 W5 p& i, X$ Z' C- ^- T" h9 a; I
C兄都會享福,我喜欢互插時一路插一路吹,. D% n0 I0 S1 {
但我未试过,很想找到同道中人,
. X6 x7 C  Z3 }/ s7 S' g+ M7 YC兄有意就pm我联系,我在元朗区
回覆 使用道具

回復 ludy69 ##23 的帖子
/ b- H9 @" j4 t$ V2 c! d. M
5 v) X! j$ I( o) U6 j7 N' z請問師兄/師姐是0? 1? CD?
回覆 使用道具

回復 mplnews ##24 的帖子
3 O+ E7 ?3 S0 l& A
- Q) m( {3 R; u0 B我係0啊,有兴趣一起玩
回覆 使用道具

most bottom than top, good play.
回覆 使用道具

回復 kitboy8 ##1 的帖子! r7 f3 G! ^3 v

# K. {; m" y6 p0 J4 A5 j1同2都正
回覆 使用道具

69,被插
回覆 使用道具

69 ,互插至射,再濕吻
回覆 使用道具

回復 mplnews ##2 的帖子# T' T: w. C- j0 l2 l" a/ X4 p7 [
0 z+ M" _4 Z; w8 }" }& L8 `
我選一路濕吻,一路互相愛撫對方條J <<<<<<<. very romantic, can easily eject
回覆 使用道具

回復 kitboy8 ##1 的帖子6 k) z$ C% [9 \2 y

8 n- _# u% s$ A3 N* Rchoice 1 will hurt JJ wow
回覆 使用道具

回復 kitboy8 ##6 的帖子) w/ h9 c- T5 D; I+ R  N: R& h
4 V1 C7 j  L* \8 ?: O! `) ]' p- G
69完濕吻先正. ........yeah yeah yeah pass back the love fluid to her
回覆 使用道具

3 o4 `# `0 V, }有幾romantic 先,師兄,分享吓好喎
回覆 使用道具

如果我做top 會吹到佢口爆我 然後含住佢d 精同佢大車特車 之後上套插佢' D2 N  S! c% f8 k: ?; q/ _
如果我做bottom 就由佢發揮 叫佢當我係女咁大大力屌我
* z* j; d. c6 F) r& X' F# Q諗起都正啊!!!!!!!!!!' y0 x" j6 e$ u, O3 p! X
好想快d 再食鵝
回覆 使用道具

回復 lionsze200 ##34 的帖子/ ~8 s. v: |; L
+ ^5 r5 g! |, k* c, s: w2 P
師兄妹我同意你玩法亦喜欢这样玩谂起就即時来啦
回覆 使用道具

我多數同條女揾妖玩… 插到亂晒坑。條女話我比隻妖插時條鳩又硬又大碌,最爽係前後一齊爆發,條女又同時爆… 不過唔係次次得。......... 用條又震又轉大假鳩插住條女隻西屌壓住佢屌佢屁眼,隻妖就屌我屁眼。
回覆 使用道具

回復 seafoodfans ##36 的帖子: d/ C) _2 X) N3 N  N

' T# F/ f/ b7 ^) i, N) A舊年有條北妖、保証插3O分鍾,否則不收銀,並寄video為証、不知有冇師兄試過,介紹下、謝
回覆 使用道具

回復 kitboy8 ##1 的帖子: S0 P+ E& A# h, u

- D7 a( S1 E- _8 D! X( _3 {$ a試過同3p互動,感覺十分興奮,狗仔動作,前面含後面给對方火暴菊花,超爽
回覆 使用道具

條鳩屌緊西窿,屎眼或被含,自已屎眼又比隻妖屌,最好個口又有西奶或含緊鳩… 超爽。
回覆 使用道具

seafoodfans 發表於 2021-2-25 13:45 3 w6 f1 b; k5 f. R" E& E& |
條鳩屌緊西窿,屎眼或被含,自已屎眼又比隻妖屌,最好個口又有西奶或含緊鳩… 超爽。
7 M/ g5 g$ J/ j; Z& o6 r5 v2 S
相熟的泰妖都唔玩3P!
回覆 使用道具