[亂輪關係] 有冇聽個囡囡講,佢哋遇過咩怪客?

回復 darkchris999 ##9 的帖子

囡囡屙尿顏射佢😂😂😂😂😂😂😂😂😂this customer really have high pressure😂😂😂😂😂😂
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 ashleyyoung ##18 的帖子

yes....acceptable if that guy suck back his own sperm, but picking up condom in the trash and drink other guys sperm is really SICK, if i were the girl, he told me this kind of request, i will pay him back and ask him to leave immediately

聽過囡囡講有個客買佢留M嘅底褲。

brother philip 發表於 2020-8-26 12:33
和尚會氣功

可能幫佢轉運

我佛慈悲,亦要降魔伏妖!

叫囡囡疴尿落佢口

其實怪客黎講,大家覺唔覺得有時洗樓見到4-5位師兄一齊洗樓怪唔怪呢?我就覺好怪,兩個洗樓我諗都盡啦,4-5個咁洗樓第一個入好唔好等埋第5個搞完先走呀?

stonefree2 發表於 2020-9-3 22:21
其實怪客黎講,大家覺唔覺得有時洗樓見到4-5位師兄一齊洗樓怪唔怪呢?我就覺好怪,兩個洗樓我諗都盡啦,4-5個咁洗樓第一個入好唔好等埋第5個搞完先走呀?

洗樓團~至撚憎~又無幫襯阻住晒

回復 stonefree2 ##88 的帖子

咁又真係阻住曬,囡囡都討厭洗樓團,5個人就要連開5次門,真係唔怪得囡囡發皮四,而且唔入的機會大好多2

以前有個相好講有d客有戀物辟

stonefree2 發表於 2020-9-3 22:21

我覺得嗰D人係未去過/好少去㩒鐘,要多D人去壯膽,通常都玩嘢冇幫襯多。

lovehide321 發表於 2020-9-4 10:35
以前有個相好講有d客有戀物辟

戀咩物?

比錢收在集內衣褲

回復 神之水滴滴 ##90 的帖子

我真係試過,咁啱跟左佢地後面,囡囡開門以為我同佢地一齊,黑面兼大力關門

回復 stonefree2 ##95 的帖子

咁你師兄真係黑仔

多數都係聽過囡囡講有D客上黎傾計PLAN唔出火

回復 蘋果農 ##84 的帖子

可能覺得包左月唔好嘥🤔

呢排同囡囡吹開... 話接過有個新客鑲珠...本來唔想接但係見個客斯斯文文所以做咗...感覺開始怪怪地...插多幾下就無乜嘢...話好似特別多水但係個客就好煩...做緊時係咁問佢HIGH 唔HIGH.

有個人帶佢老豆每隔幾個月就上去一次...扶住佢入去除晒衫就係門口等..

有個就話之前係尖沙咀做...最中意接鬼佬...雖然大但係比TIPS 比得手好鬆...日本人就第二中意...中東同黑鬼就一定唔開門...又大又硬又要搞好耐...仲要成身一陣味..做完仲要講價..

slave_11111 發表於 2020-9-7 10:42
呢排同囡囡吹開... 話接過有個新客鑲珠...本來唔想接但係見個客斯斯文文所以做咗...感覺開始怪怪地...插多 ...

聽好多都話鬼佬雖然大條
但係基本上都係唔硬嘅
不過佢地普遍無以前咁手鬆喇
好多變左窮鬼