[亂輪關係] 有冇聽個囡囡講,佢哋遇過咩怪客?

鑲得珠嘅男人,都係想聽人話佢知有高潮,好易氹。
回覆 讚好 不讚 使用道具

好多唔肯接....同我講嗰個以後都唔開門..睇個樣唔會想留呢D客...

CCTV見到對面房條囡囡,有個阿叔買左個PIZZA畀佢,點知轉頭個阿叔走左冇耐,對面房囡囡就原封不動當垃圾掉出門門,仲聽到佢鬧話:痴撚線!幾廿歲人做埋d咁嘅嘢!

囡囡話,試過有個客,入左閘,叫囡囡就咁坐係床,佢就坐係櫈,45分鐘淨係就咁比佢望住,野又唔講,心理壓力超大

slave_11111 發表於 2020-9-7 10:42
呢排同囡囡吹開... 話接過有個新客鑲珠...本來唔想接但係見個客斯斯文文所以做咗...感覺開始怪怪地...插多 ...

仲有印度,同南亞人,囡囡都多數唔接。泰妹都唔肯接!

回復 slave_11111 ##99 的帖子

聽聞好多唔比鬼佬攪,多數打飛機,可能睇 j,太大太長其實唔舒服,超淫就冇得講啦

happy4u 發表於 2020-9-7 17:11
囡囡話,試過有個客,入左閘,叫囡囡就咁坐係床,佢就坐係櫈,45分鐘淨係就咁比佢望住,野又唔講,心理壓力超大

都幾恐怖

--T-- 發表於 2020-9-7 21:54
仲有印度,同南亞人,囡囡都多數唔接。泰妹都唔肯接!

始終都有少少體味

bellboy 發表於 2020-9-8 14:11
始終都有少少體味

南亞未必係體味問題
可能係怕俾唔足錢
甚至引申治安問題

回復 ashleyyoung ##100 的帖子

鬼佬雖然大條但係基本上都係唔硬嘅<<<<<

回復 slave_11111 ##99 的帖子

做緊時係咁問佢HIGH 唔HIGH<<<<<< I wonder if i were that girl and i replied him with a very sexy voice "you made me very wet", will that guy immediately eject?😂

回復 happy4u ##104 的帖子

this is really a freak customer....he just look at her face or keep scanning her whole body up and down, down and up ?

回復 ashleyyoung ##109 的帖子

but some hk local girl (not 141) like 南亞 guy, maybe they have good sex technique and can fuck for a long duration

僑偉 發表於 2020-9-9 23:32
回復 ashleyyoung ##100 的帖子

鬼佬雖然大條但係基本上都係唔硬嘅

嗰D係黑鬼

回復 ashleyyoung ##114 的帖子

BlackDickMatters😚

囡囡影左相比我睇鬼佬太大做唔到之後淨打飛機就得😅

回復 僑偉 ##112 的帖子

Look at her face, keep gazing on her eyes

回復 happy4u ##117 的帖子

wawa.......very horrifying......

僑偉 發表於 2020-9-9 23:38
回復 ashleyyoung ##109 的帖子

but some hk local girl (not 141) like 南亞 guy, maybe they have good  ...

咁真係好睇條囡,通常啲女冧你先比你插幾耐都無問題。唔係插多兩嘢就話痛要用手打出嚟。。

鍾意玩絲襪
但係要玩上一手玩完既, 喺垃圾筒攞返出黎
最後仲帶走埋