[賽後報告] 台蕭~台妹~69奶佢粒小紅豆反應超自然,大波又好可愛嘅呢~

名稱: 台灣簫后大波妹❤
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/B21240-尖沙咀-樓上骨-台灣簫后大波妹❤.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

台灣成日去玩,但真係未吊過台妹,費話唔講,預約去馬 依條台妹子唔簡單呀,你一見實比佢對波吸引左先,
堅大冇花假,講真,出黎玩就緊係搵個大波,起碼多樣嘢玩,視覺效果都澎湃D啦 台妹出名嗲聲嗲氣唔在講,細心服務果吓正,幫我除衫就係咁搵對波

質埋黎,幫我除褲就話我小弟弟漂亮,拖晒手果隻入去沖涼,茶梘液前後洗,搵個patpat係咁磨九我,再黎水中蕭,依吓水中吹奏攞晒分,瀨龜頭啜龜頭
正常嘢丫,佢忽然間成條吞果吓厲害 深喉果隻,D水同空氣撞擊,吹到啵啵聲,吹多陣,打個手勢,意思啫夠啦,再吹爆啦,佢就嘻一聲笑出黎,所以話呢,

台妹係可愛D嘅 抹干凈身又想試佢支蕭魂笛,但我見佢個patpat咁大咁庭,緊係唔怕醜,開聲叫台妹子玩69,佢就繼續含九含到雪雪聲,我就開始玩
patpat再加埋瀨西,先慢慢摸吓推吓個patpat,睇住塊西開吓收吓咁,隻手就細細力咁撩吓塊西 我都憐香惜玉架,唔好咁粗魯,跟住我就一就個位,

再推開D佢大肶,搵兩隻手指撥開佢塊西,輕輕咁奶佢粒小紅豆,用脷尖頂多幾吓就變大紅豆啦,我再向條西邊進攻,師父話齋,識奶奶條界,唔識奶奶
成塊 我緊聽師父話輕輕咁奶條西邊,條脷源住塊西邊咁奶,唔好大力呀,要掂到與掂唔到之間,台妹子有反應啦,個patpat開始响度chokchok吓,我就

繼續進攻,奶過小小,奶半塊咁多,佢直情停左唔含好細聲咁講姣豬服呀 我聽到就更加落力,今次搵條脷尖頂入去,條脷係咁撩,佢就成個人半直咁滯,

個patpat係咁跟住我個節奏郁,依條台妹子D真反應攪到我都興奮晒,好啦,奶到脷台都冇埋咁滯,拍拍佢個patpat,即刻醒目起身,但佢望住我完全

唔同晒,可以話大家已經知道比始戰鬥力 有D欣賞又知道後續仲high,所以果吓個眼神係冧果隻,緊係啦,我有名你叫大師,呀唔係,係叫天師,緊唔失禮,

帶套後我冇即刻狂吊,個姿勢係台妹子坐响我上邊,但我係攬住佢先,對望一陣盡在不言中就放貴利,脷疊脷,咀到好似拍戲咁,自己都唔信同佢咁夾,

之後好自然女上男下,佢好識騎,知道點樣舒服,我就對手放响個頭後枕,好欣賞咁睇住佢郁 頂到佢入晒,佢前後咁chok幾chok,係咁磨我九頭,果吓舒服到呢,

玩多陣大家都知要轉動作,背向我,我後入,一路攬住慢慢吊,隻手唔得閒咁又揸波又卒lin,佢就個口未合埋過,係咁嗄嗄嗄,吊到high個patpat又前後震,

比晒signal我,最後轉個傳教士式,望住黎吊,今次唔客氣啦 0-100咁踩個油門,開恆turbo咁吊,吊到佢成個patpat離晒床,係女都鍾意最後果吓衝刺,條台
妹子嗌到九彩,我最興奮就係聽到D女自然嗌,聽到我越吊越快,嘩,果吓射堅舒服,我都嗌到震晒 自然動作,扒落去即刻攬住咀多幾吓先,台妹子 零舍不同呀

Thanks for sharing~~~
回覆 讚好 不讚 使用道具

Thanks for sharing

多謝師兄分享

Thanks for sharing~~~

多謝師兄分享

師父教落奶條界,師兄有料到呀