D1

名稱:D1簡報
場所種類:桑拿
消費:$2000~$2999

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

細佬第一次發帖 文筆唔係幾好 請見諒
D1一入閘全場得我一個客 三排囡囡應該廿幾個到基本都係越泰
祖記好似暫時都冇定係有一兩個??冇留意到 各位唔好意思
條條囡d眼神都好似想生吞你咁  
但係我選囡鍾意睇樣 所以去幾次都係選泰國model 呢次都唔例外
囡囡個樣極似高海寧 冇留意號碼 失策  話係25歲  泰囡假波都預咗了大概有c  雖然整體係硬但係乳頭手感極好 又可以大車  缺點就係女上陣太用力坐到有d痛
因為條囡真係算好靚而且真係忍咗好耐就提前話2q 都係公價500
之後就係正常流程沖涼按摩做一次再浴缸之後再做一次
全程面帶笑容冇黑臉  條脷真係勁仲要吹到雪雪聲 第一次個陣感覺要差d俾佢吹出黎
第二次換幾個姿勢都係出唔到就叫佢用手了  
一開始埋單2182+2q500+200蚊貼士=2882mop

响度多謝各位師兄以前精彩噶報告 小弟我獲益良多
希望各位師兄亦可盡快恢復自己噶暗黑世界生活

廿几个真的吾少,多過我年初四去,師兄会吾会去其他場?記得出多D報告
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 wongwingkin ##2 的帖子

暫時咪知  如果去應該會出
之前响日本版都仲睇過師兄你噶報告 好掂

mmmatthew 發表於 2020-8-23 00:19

我都係跟師兄們D報告玩吓初階野,吾可以成日去到樱花國轉戰澳門,疫情下又再回歸本土。

很久没有看见赛后报告,终于有师兄出报告了,谢谢分享!

小弟已經7個月冇去D1,估唔到疫情下仲有咁多泰越!

多謝師兄報告!

疫情中看到賽後報告 如同荒漠中的干泉

mmmatthew 發表於 2020-8-22 23:56
細佬第一次發帖 文筆唔係幾好 請見諒
D1一入閘全場得我一個客 三排囡囡應該廿幾個到基本都係越泰
祖記好似 ...

始終都系馬交桑拿管理較有質素!

dcahaimalc 發表於 2020-8-23 09:18
疫情中看到賽後報告 如同荒漠中的干泉

有無咁誇張?!

多谢师兄分享

回復 wongwingkin ##4 的帖子

期待師兄下次出戰報告

mmmatthew 發表於 2020-8-23 00:19

去玩最緊要安全!

千奇5好學呢位師兄為左想沉船去調節感情生活不停每日搵女食,攪到性病纏身!

https://141hongkong.com/forum.php?mod=redirect&goto=findpost&pid=83984543&ptid=2367760

回復 thomasykk2 ##6 的帖子

我都忍咗8個月 真係好難頂

mmmatthew 發表於 2020-8-23 13:25
回復 thomasykk2 ##6 的帖子

我都忍咗8個月 真係好難頂

安全第一呀!

回復 我愛六六八 ##8 的帖子

小弟暫時咪試過馬交以外地方 無法比較 而且就去過十八同D1  
第一次去十八選咗祖記 點知唔俾車又唔俾摸下邊 雖然長蛇陣食用率高 但噶次體驗感比較差
下次如果銀彈允許霖住去一次東b食泡菜

mmmatthew 發表於 2020-8-23 13:34

祝你食到❤頭好!

依家18有祖記?諗住去18,但祖記都係東ab搵到機會大d

mmmatthew 發表於 2020-8-23 13:34

祖記正常第一次都考吾到車牌,佢地圍內互相傳車輪会染病,所以靚少少都遇佢会格手的,除非你冧囡有一手,考就一定試。我第一次去18試个位四川美人連波都吾俾嘴,係越記考到,不過係9仔又考到,但想番食又遇到疫情。任車任69的囡囡你反而要小心,但出黎玩始終有風險,食得咸魚底得渴。

馬交或外地報告应該有排出吾到,係度發吓up風等運到就有,支持澳門師兄多D振興本土場所,出多D精彩報告

回復 mmmatthew ##1 的帖子

馬交local人,真幸福!

回復 mmmatthew ##1 的帖子

勁呀多謝師兄分享